ligfietsers.nl

Volledige versie: Vandaag ben ik blij omdat.....
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Vandaag een lekker relaxed stukje, ook al was het eigenlijk redelijk kort, (denk een 5km ofzo), heb gefietst op mijn flevo-bike. En lekker kunnen genieten van het weer.
Ik voor nop (alleen verzendkosten) een Optima hoofdsteun heb kunnen overnemen voor op mijn Fiero.
.... onze gemeeente (Bergeijk) wederom een aantal kilometers fietspad gaat toevoegen aan de tweewielerinfrastructuur.
Een flink deel daarvan wordt 3,5 en 4 meter breed.
Niet zozeer blij, maar misschien eerder opgelucht. Vandaag om een of andere reden een enorm zware tocht gemaakt. De wind was niet bovenmatig hard, de temperatuur is ook niet direct iets om van te schikken, de afstand was niet bovenmatig uitdagend en mijn fietsconditie is ook gewoon goed te noemen. Resulteerde wel in bijna mijn zwaarste tocht ooit. Toch heb ik mijn doelstelling van 25 km/uur maar zeer nipt gehaald. Op de heenweg zat ik nog 'voor' op mijn virtuele zelf. Bij de terugweg met eenmaal wind mee heb ik ergens blijkbaar een flinke steek laten vallen want rond Ruurlo stond ik een minuut achter op mijn virtuele zelf. Ik heb vervolgens de rest van de tocht iets boven mijn macht moeten fietsen om dat nog nipt dicht gefietst te krijgen zodat ik op 25,07 eindigde. Driehonderdvijftig meter speling op vijf uur fietsen.

Was het belangrijk dit doel te halen? Nee, totaal niet. Maar een interessante doelstelling voor elke tocht. En nu ik sinds maart 2017 deze doelstelling bij elke tocht heb gehaald, was ik erg gemotiveerd deze serie nog even een tijd vol te houden. Ik moet ook aan mijn trots denken...

Ik was na ongeveer 115 kilometer al door mijn water heen. Drie liter, dat is me nog niet eerder overkomen na zoveel kilometer. Nog een reden dat ik blij was weer thuis te zijn.
Netjes. En slapen in / op je fiets, dat is een nieuwe voor mij.
Werkt redelijk goed. Alleen was het eigenlijk net te koud die nacht.
Leuk verslag en hele prestatie! Olfen spreekt mij wel aan.
Vandaag had ik weer een kettingbreuk met de Record. Nummer vier of zo. Maar ik wordt er steeds meer bedreven in. Geen vieze handen meer en vrij snel gefixt. Dat maakt mij weer blij. Toch ga ik maar eens bellen voor de voorjaarsonderhoudsbeurt. Ook de Demon is er aan toe.
Olfen amen daarop Roef! Jij maakt door erin te maffen er een ECHTE ligfiets van Smile .  Mooie rit ook, zulke afstanden doen me duizelen. Goed bezig!
Ik moet dus net iets sneller fietsen dan OLFen. Wat ik wel gewoon onbeperkt kan volhouden, maar ook snel genoeg is om genoeg te slapen. Tijdens Parijs Brest Parijs gaat slaap een grotere rol spelen. En ik moet vooral ook heuvels trainen. Dus heb nog wat te doen.
Ik zag dat je rakelings langs Münster bent gegaan, nog langs Telgte gekomen?
Klinkt wel bekend. Zou kunnen.
Leuk om te lezen met een “vleugje jaloezie”......
Ik vind eten bij de MC ook al een prestatie. Ik ontkom er met 2 jonge jongens ook niet aan, maar op zelf op de fiets kom ik alleen om naar het toilet te gaan... Nooit zou ik daar wat gaan eten. Maar ik snap je ook wel je hoeft niet lang te wachten...
(06-May-2019, 10:02 PM)Fietsbennie schreef: [ -> ]...alleen om naar het toilet te gaan...

En daarna een kop koffie, want die is er altijd lekker heet!
Als je mij niet blij wilt maken, neem me mee naar de Mc. Overal zit suiker in. In het vlees, het brood en de sauzen. En koffie vind ik uitermate smerig. Zwaar verontreinigd leidingwater. Troebel zwart, net baggerwater en de lucht maakt me misselijk.
  • Ik voor het eerst 10 km over een onverhard bospad heb gefietst. Gaat prima met die big apples! Zonder dit forum was ik nooit op het idee gekomen
  • Ik in vijf dagen tijd meer dan 200 km heb gefietst
  • Mijn knieën over de eerste schrik van het weer gebruikt worden heen zijn
  • De Jouta een superfiets is
  • Ik dankzij PietV alweer 4 kg kwijt ben
Bart,

Een resultaat om elke dag blij te zijn. Ziet er fantastisch uit. De 4 kg is een belangrijk signaal dat je veranderde leefwijze succesvol is. Herstel van hart, bloed- en lymfevaten. Verbeterde kwaliteit beursslijm voor optimale smering en afname van intramusculair vet. Je insuline gevoeligheid neem toe en je kunt meer glycogeen opslaan in lever en spieren. Geen last van gevoelloze of branderige voeten etc. Volgens jaar de elektrische ondersteuning er af?
(06-May-2019, 05:05 PM)Roef Veerman schreef: [ -> ]Ik mijn 400 km heb volbracht. https://toerkanjer.blogspot.com/2019/05/...eppen.html

Beter laat dan nooit. Leuk blog en knap gedaan man! En een echt avontuur.
Vandaag was ik blij dat ik niet geschept ben door een bus van Arriva die mij voor een onoverzichtelijke bocht naar rechts ging inhalen.

De tegenliggers moesten met de wielen door de berm en ik moest heel snel naar rechts sturen. Ik werd dus gewoon ordinair gesneden door een bus van ik-weet-niet-hoeveel-duizend-kilo.
(12-Jun-2019, 12:08 AM)PietV* schreef: [ -> ]Volgend jaar de elektrische ondersteuning er af?

Vorige week zou ik je nog vierkant uitgelachen hebben. Maar na een weekje rijden kan ik het ineens niet meer helemaal uitsluiten. We zullen zien hoe het gaat.
Die fietsconditie bouw je vrij snel op, als je van verdere ongemakken bespaard blijft. Voor je het weet fiets je tochten van 100+ kilometer volledig op eigen kracht als het fietsvirus je een klein beetje te pakken heeft gekregen. In je hoofd moet dan even een knop om dat je tot nu toe vertelt dat dat eeeeeeenorme afstanden zijn om te fietsen. Dat is eigenlijk helemaal niet zo. Het kost je alleen veel tijd, maar verder prima haalbaar. Misschien kost het je een paar fietsseizoenen wennen voordat je veel verder kan / wil fietsen.
(12-Jun-2019, 08:51 PM)tegenligger schreef: [ -> ]
(06-May-2019, 05:05 PM)Roef Veerman schreef: [ -> ]Ik mijn 400 km heb volbracht. https://toerkanjer.blogspot.com/2019/05/...eppen.html

Beter laat dan nooit. Leuk blog en knap gedaan man! En een echt avontuur.

En inmiddels ook nog een 400 gereden!  Ook te lezen op mijn blog. Ik vind het altijd super leuk om die avonturen te beleven.  En ook om ze later weer terug te kunnen lezen. En vandaag ben ik heel blij omdat ik Zoefje weer mag ophalen in Dronten!
ik weer lekker met Zoefje kan fietsen en testen :-D

https://toerkanjer.blogspot.com/2019/06/...k-ook.html
Mijn zelf ontworpen nieuw shirt binnen heb...

[Afbeelding: 20190713-114740.jpg]
Omdat vandaag...N+1.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30