ligfietsers.nl

Volledige versie: Oliebollentocht (was 2021) 2022
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2
Zin in! Nog even goed uitdenken hoe ik het nou ga doen qua heen- en terugreis, maar de B&B is geregeld
Is er nu in december nog een OBT 2022?

Ik vind het toch een beetje vreemd in mei  Cool 

Oorspronkelijk bedoeld om het publiek te laten zien dat onze vm-en echte 365-dagen fietsen zijn, gingen de pioniers juist midden in de winter een lange tocht houden. 

Dit is in ieder geval het verhaal dat mij is verteld.

Ik vond de OBT in Nijmegen het meest heroïsch, want het had echt hard gesneeuw, er waren flinke glijpartijen en vm-en die zelfs over de kop gingen in bochten. De tocht bij Ymte vond ik het meest overweldigend. Volgens mij 209 deelnemers. Lekker centraal midden in Nederland. Dus veel deelnemers.

Dit zijn trouwens ook de enige OBT's waaraan ik heb meegedaan. 
Maar ik heb dus wel echt de twee mooiste uitgezocht  Wink 

Sommige OBT's waren te ver weg. Een aantal jaren had ik geen vm. 2x ging een groot gedeelte van de route door een stad en daar hoef je mij niet voor wakker te maken en 1x had ik mij aangemeld, alles stond klaar en toen besloot mijn vader dat het op Eerste Kerstdag genoeg was geweest.
Ik stap zo in de fiets onderweg naar het zuiden. Inderdaad had ik ook al ergens het idee, maar komt er dan in het najaar nog 1? Bij mij is de deelname zoals het uitkomt. Utrecht was bij familie om de hoek, dus dat was makkelijk. Nu aanreis een dag vooraf en dan een nachtje camping. Dat is in mei leuk, maar in december?

Ik ben blij dat het kan en dat ik kan gaan.

Vorige keer was de terugreis in het donker met temperaturen net boven het vriespunt best een uitdaging. Dat ziet er nu ook heel anders uit.
Pagina's: 1 2