ligfietsers.nl

Volledige versie: Paastreffen 2023, we hebben hulp nodig!
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Op de OBT december 2022 sprak ik iemand van de mensen die de laatste jaren Het Paastreffen georganiseerd hebben.
We kunnen niet langer terecht op het adres waar 'we' de laatste jaren waren, de camping is verkocht en de nieuwe eigenaar wil het niet op dezelde manier doorzetten.

We zoeken een plek waar we kunnen kamperen met tentjes en eventueel caravans en campers, waar een gebouw is met een zaal en keuken voor de maaltijden en de avonden, en waar een of meerdere slaapzalen zijn. Met natuurlijk genoeg sanitair voor een flinke groep.


Als je ideeën hebt, losse kreten die anderen kunnen helpen aan ideeën zijn ook welkom, kun je die hier plaatsen, maar je kunt ook direct schrijven aan de organisatie: Kampeer en toercommissie — katoco@ligfiets.net


De datum is (nu) het Paasweekend, van de vrijdag avond tot de maandag ochtend. Ik denk dat een heel goede plek die alleen dat weekend niet beschikbaar is ook zeker gemeld moet worden, al is het alleen maar om anderen op gang te helpen.
Laat mij een paar balletjes opgooien, in de hoop dat jullie ermee aan de loop gaan.

Een Natuurvrienden huis van Nivon, met als voorbeeld De Banjaert in Wijk aan Zee. https://banjaert.nivon.nl/

Sommige scouting terreinen kunnen ook niet scouting groepen toelaten, ik weet op dit moment geen voorbeeld.
Scouting is idd een heel goede optie. Daar huurde de studentenvereniging waar ik destijds lid van was altijd de accomodatie voor de introductieperiode. Koken, douchegelegenheid, allemaal mogelijk. Tevens redelijk betaalbaar.


Welke regio moet het zijn?
(01-Jan-2023, 09:24 PM)ZoefZoef schreef: [ -> ]Scouting is idd een heel goede optie. Daar huurde de studentenvereniging waar ik destijds lid van was altijd de accomodatie voor de introductieperiode. Koken, douchegelegenheid, allemaal mogelijk.  Tevens redelijk betaalbaar.


Welke regio moet het zijn?

Ik kreeg de indruk dat iedere regio in principe zou kunnen, maar een beetje in het centrum van Nederland zal voor de meeste mensen aangenaam zijn. De laatste locatie (en de enige waar ik geweest ben) was in de buurt van Otterloo/de Harskamp.
Weet niet of er al ontwikkelingen zijn, maar misschien dit item op ligfiets.net zetten b.v. de vrijdagberichten.
Dit bericht wordt veel gelezen en misschien zijn er mensen die weten of er een geschikte accommodatie is in hun omgeving.
Eisen zijn, dacht ik, locatie midden Nederland, groepverblijf met slaapmogelijkheid en ruimte om te kamperen.
(31-Jan-2023, 04:54 PM)Marnix schreef: [ -> ]Weet niet of er al ontwikkelingen zijn, maar misschien dit item op ligfiets.net zetten b.v. de vrijdagberichten.
Dit bericht wordt veel gelezen en misschien zijn er mensen die weten of er een geschikte accommodatie is in hun omgeving.
Eisen zijn, dacht ik, locatie midden Nederland, groepverblijf met slaapmogelijkheid en ruimte om te kamperen.


Ik ken de locatie in Austerlitz. Leek mij prachtig; met veel fietsmogelijkheden door o.a. de Utrechtse heuvelrug. Ik zocht het op; het bleek onderdeel te zijn van een grote verzameling locaties.:-) Volgens mij in het midden van Nederland.


https://www.groepsgebouw.nl/locaties/


Keus dus, mocht er een locatie gezocht worden.

Niels, op z'n plek, van der Wal
We kunnen dit jaar op het vertrouwde adres terecht:
https://ligfiets.net/events/4507
De inschrijving voor het paastreffen 2023 is open.

Zie hier voor het inschrijf formulier.

Of log in op/bezoek ligfiets.net en klik op een van de links daar.