ligfietsers.nl

Volledige versie: Matzwarte M5 M-Racer 26"
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Niet mijn advertentie maar ik kwam deze tegen op marktplaats:

https://www.marktplaats.nl/v/fietsen-en-...m5-m-racer

"Te koop mooie M5 M-Racer : mat zwart, Shimano 105 groep, schijfremmen, carbon hoofdsteun, carbon kettingrand, fietscomputer, spiegel en bagagedrager. Wielmaat 26 inch. €1750"

[Afbeelding: XZRdGBX.png]
Ik had die gezien, was wel even in de verleiding gebracht maar ik heb al een fiets. En deze heeft draaiversnellingen, vind ik minder fijn. Dan zou ik eerder mijn huidige Baron inruilen voor die mooie Baron die op 2ehands.be staat. Maarja, die heeft weer geen bagagedrager en achterlicht. Ik hou het nog bij die van mij, maar het is net snoep in de snoepwinkel, lastig om te laten liggen/staan.
https://www.recyclebent.com/fr/post/4652

Als je dan toch een m-racer zoekt.. dan is deze interessant geprijsd.
Oh ik zoek er niet perse 1, maar als er een keer 1 in de buurt staat voor een goede prijs is de verleiding misschien te groot.
(03-Jan-2023, 07:24 PM)Bob Hagendijk schreef: [ -> ]Ik had die gezien, was wel even in de verleiding gebracht maar ik heb al een fiets.

N = N + 1 Big Grin 

Mijn huidige beperkende factor is 'Ik heb echt geen ruimte meer' (Maar voor een roeifiets maak ik ruimte Smile)
(03-Jan-2023, 10:47 PM)Frutsel schreef: [ -> ]
(03-Jan-2023, 07:24 PM)Bob Hagendijk schreef: [ -> ]Ik had die gezien, was wel even in de verleiding gebracht maar ik heb al een fiets.

N = N + 1 Big Grin 

Mijn huidige beperkende factor is 'Ik heb echt geen ruimte meer' (Maar voor een roeifiets maak ik ruimte Smile)

Een duurzame relatie = N + 0. Dat hoeft ook niet, ik zoek alleen iets nog snellers waar ik toch verlichting en tassen op krijg. En mijn huidige Baron moet dan denk ik naar smallere velgen en banden en ik denk dat een andere fiets dan goedkoper is dan deze aanpassen. Maar dan zou mijn huidige fiets er weer uit gaan.
Het wordt misschien ooit N+1 als er kinderen uit huis gaan en er ruimte in de schuur komt, dan krijg ik er misschien een velomobiel in voor de regenachtige dagen. Maar dan zijn we wel een paar jaar verder.
Citaat:Het wordt misschien ooit N+1 als er kinderen uit huis gaan en er ruimte in de schuur komt, dan krijg ik er misschien een velomobiel in voor de regenachtige dagen. Maar dan zijn we wel een paar jaar verder.

Nooit uitstellen. Gewoon nu doen, mist het financieel allemaal kan uiteraard.

Ik heb voor mijn vm een hok laten bouwen, zodat die op school veilig staat. 
Zelf bouwen kan natuurlijk ook.
Als zo'n hok naast je schuur past, dan kan er dus een vm in.
Ik heb mijn Baron aan het plafond hangen in een fietstakelgeval. Daarnaast hangt een Scorpion Enduro, en eronder staan 2 velomobielen.
OK, ik moet bukken in dat gedeelte van de garage, maar er past veel als je creatief bent Smile
Een vriend heeft z’n aanhanger (voor de auto) naast, half boven de Milan hangen. Hij is ingenieur en weet dus best wel wat ie doet, maar ik hoop toch maar voor hem dat het goed vast zit Big Grin