ligfietsers.nl

Volledige versie: Bedankt, Respect, iets anders?
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
In een ander draadje heeft iemand aangedragen een andere invulling te willen voor het word Bedankt dat we onder de berichten kunnen plaatsen. Daar is het verstrengeld geraakt in een andere verandering, graag in dit draadje alleen over dat woord/die knop.
Mij maakt het niet uit. Als iemand mij bedankt voor een vervelend bericht, ga ik er vanuit dat ze "sterkte" bedoelen. Respect komt ook niet overal uit de verf.
Mij maakt het niet uit.
Ik leg "Bedankt" positief uit. Prima dus.
Lekker zo laten.

Je kan het met software die door velen wordt gebruikt toch niet iedereen naar de zin maken. Anderen vinden respect weer niks. Ik zie eerlijk gezegd het probleem hier niet zo...
Iemand bedanken voor een vervelend bericht heeft iets raars. Ik twijfel er vaker aan.
Uiteindelijk is iemand bedanken voor een vervelend bericht iemand bedanken voor de waarde die hij/zij hecht aan dit forum om het te plaatsen en dus te delen.
Het is ook bedanken voor het vertrouwen.

Niels. thx, van der wal
Ik vind bedankt goed. Het komt vaker voor dat ik iemand bedank voor informatie dan dat ik iemand 'bedank' terwijl ik eigenlijk wat anders bedoelde.

Als je er 'respect' van maak zit je vaker iets te melden wat niet klopt.
@ Niels. thx, van der wal:
... iemand bedanken voor de waarde die hij/zij hecht aan dit forum om het te plaatsen en dus te delen. Het is ook bedanken voor het vertrouwen.

Dit is een zienswijze waar ik iets mee kan. Bedankt  Smile
In het Duitse forum heb je meer dan één mogelijkheid om te reageren. Geen idee of dat met deze forumsoftware ook kan, maar ik vind dat een stuk aangenamer omdat ik mijn reacties beter op de inhoud van een bericht kan afstemmen (vergelijkbaar b.v. met Facebook, Telegram of andere social media).