ligfietsers.nl

Volledige versie: Het nieuwe ligfietsshirt
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Het houdt he-le-maal niets over, maar hij past!
[Afbeelding: 3903790641083969246%253Faccount_id%253D1]

Ik was bang toen ik las dat de shirts wel erg klein uitvielen dat het niet zou passen. En inderdaad, hij viel klein uit, maar gelukkig past hij net. Handig met die zakjes aan de voorkant.
Leuk shirt. Ik vrees dat het mij niet gaat passen
Inderdaad, leuk shirt!
Was er nog keuze in kleuren?
Je kan kiezen uit alle kleuren zolang het shirt maar blauw is en de opschriften wit.  Big Grin
Op deze pagina is het hele palet aan kleurvarianten te zien
(23-Jun-2017, 04:30 PM)Roepers schreef: [ -> ]Je kan kiezen uit alle kleuren zolang het shirt maar blauw is en de opschriften wit.  Big Grin
Op deze pagina is het hele palet aan kleurvarianten te zien

Kijk, dat zie ik graag! De vrijheid om te kiezen.  Cool
Er viel heel wat te kiezen. Diverse maten in dames en heren. Heb vanmorgen mijn shirt opgehaald tijdens de Cycle Vision.

Piet.
De zakjes aan de voorkant zijn superhandig. Mijn mobiel past erin. Ik gebruik de fietsrouteplanner van de Fietsersbond als navigatie-app. Ik voel mij wel een beetje een buikspreker als die weer gaat spreken. De straatnamen versta ik bijna nooit, maar ik vis mijn mobiel uit het zakje, lees de aanwijzingen en de mobiel gaat weer terug in het zakje. Werkt boven verwachting goed. Ook houdt het shirt geen vocht vast. Ik ben er heel erg over te spreken.
Eergisteren ging de rits van het shirt definitief kapot. Ik had al de onderkant van de rits vast laten zetten door mijn vrouw waardoor hij niet helemaal open kon. Ik heb hem vrijwel elke dag minimaal een uur gedragen.  Hoe nu verder? Hij was reuze handig en een apart ligfietsshirt bleek een handig idee te zijn. Ik heb gisteren daarom maar een nieuw shirt gekocht bij Reverse Gear in Canada. Hij lijkt er een beetje op.
Een ander adres is http://www.kangaroo.si/ ligfietskleding kan zowel in het Duits als in het Engels gemaild mee worden bij vragen
(18-Jan-2020, 02:44 PM)Marnix schreef: [ -> ]Een ander adres is http://www.kangaroo.si/ ligfietskleding kan zowel in het Duits als in het Engels gemaild mee worden bij vragen

Hier heb ik ook al diverse spullen gekocht. Prima site, levering is niet supersnel. Hoeft ook niet voor mij.
Moet je bij die site niet diep in de buidel tasten?  Tongue
Ik heb vorig jaar een polo met een tekst laten drukken Via deze site. Kun je je eigen tekst bedenken. Iets van:,, Volledig in m'n hum, rijd ik naar het centrum, van het Groningse Loppersum...
Ze zijn wat aan de prijs (Canadese Dollars zijn minder waard dan euro's trouwens) , maar proudly made in Canada. Dat betekent volgens mij niet in een groot gebouw zonder vluchtwegen, stampvol slecht betaalde arbeiders in Bangladesh. Het oude shirt is mij heel goed bevallen omdat het absoluut geen vocht vasthoudt en dus snel droogt. Dat verwacht ik ook van dit shirt. Ook de zakjes aan de voorkant zijn mij heel goed bevallen. Tenslotte is Reversed Gear een bedrijf gespecialiseerd in ligfietskleding en laten we dat soort bedrijfjes koesteren.
Ik heb het shirt van Reverse Gear al binnen. Hij past goed en is erg mooi. Heel tevreden.
Heb je er nog een mooie slogan opgezet?
Nee, die optie heb ik de site niet gezien. Er staat gewoon Reverse Gear op. Maar wat ben ik er blij mee. Het voelt echt fijn en stevig en het ziet er mooi uit. Snelle levering. Prachtig toch?
Voor de liefhebbers van een ligfietsshirt, op ligfiets.net worden er twee gratis aangeboden:

https://ligfiets.net/advertisement/18822...-rits.html
https://ligfiets.net/advertisement/18821...-rits.html