ligfietsers.nl

Volledige versie: https://www.waltherploosvanamstel.nl/
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Leuk weblog van Hogeschool van Amsterdam-lector Walther Ploos van Amstel. Hij is gespecialiseerd in logistiek, in het bijzonder in "de laatste kilometer". Dus het thuisbezorgen van pakjes, enz. Focus op binnenstads-problematiek: drukte, auto's, fietsen, wandelaars, bezorgbusjes. En hoe dat te ordenen. 

Nadeel: het gaat vooral over verkeersproblemen in de Amsterdamse binnenstad, dat is toch wel erg specifiek.
Voordeel: dit gezegd hebbend, toch leuke artikelen, columns enz., ook over fietsen, e-bikes, fatbikes, fietsbezorgers, koeriers, enz. 

Voor mij waren de stukjes over hypermobiliteit een leuke eye-opener. Moet alles altijd sneller? Kan je ook té mobiel worden?
Ik ken een aantal mensen die hypermobiel zijn én dat is niet prettig.

Je kunt dus inderdaad te mobiel zijn.
(17-Nov-2023, 03:40 PM)Wim -de roetsende schreef: [ -> ]Ik ken een aantal mensen die hypermobiel zijn én dat is niet prettig.

Je kunt dus inderdaad te mobiel zijn.

Ja, die akelige medische aandoening dat iemands gewrichten te los zitten, toch? Daarover gaat het gelukkig niet! Walther bedoelt dat een drukke stad ook ruimte moet houden voor wandelaars, voor slenteren en voor een beetje rust op straat.
(17-Nov-2023, 03:54 PM)PieterTrapt schreef: [ -> ]Ja, die akelige medische aandoening dat iemands gewrichten te los zitten, toch? Daarover gaat het gelukkig niet! Walther bedoelt dat een drukke stad ook ruimte moet houden voor wandelaars, voor slenteren en voor een beetje rust op straat.

Begreep ik wel hoor. Ik was de knipoog vergeten  Wink