ligfietsers.nl

Volledige versie: Velomobiel
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Had ik er maar een...... Ben hem voor woon werkverkeer niet nodig en voor puur recreatief gebruik vind ik ze nogal duur
(26-Aug-2017, 11:31 AM)Barthilomeus schreef: [ -> ]Had ik er maar een...... Ben hem voor woon werkverkeer niet nodig en voor puur recreatief gebruik vind ik ze nogal duur

Ik heb gewoon mijn kleine autootje (waar ik nog ongeveer 2500km per jaar mee reed) verkocht.
Na drie jaar had ik mijn QuestXS al terug verdiend. Hoe klein een autootje ook is en hoe weinig je er ook mee rijdt, zo'n ding kost minimaal €200,- per maand. De QuestXS kost €7500,- Dat is dus precies 3 jaar.

Ik reed mijn ww-verkeer met een open ligger, nu met de XS.
Dat zou ik ook wel willen maar mijn vrouw en dochter maken ook gebruik van de auto.... We rijden iets minder dan 10.000 per jaar
Zoek werk verder van huis en betaal de velomobiel van de vergoeding woon-werk verkeer.
Of ga aan de slag als zzp-er en trek de aanschaf 100% af van de winst.

Niels, investeringsaftrek, van der Wal
Beetje reclame erop. Bezweet bij klanten aankomen
(26-Aug-2017, 02:26 PM)Barthilomeus schreef: [ -> ]Dat zou ik ook wel willen maar mijn vrouw en dochter maken ook gebruik van de auto.... We rijden iets minder dan 10.000 per jaar

Mijn vrouw heeft nog wel een auto  Wink  En ook een VM trouwens  Big Grin

Misschien moet je gewoon eerst een klein autootje erbij kopen, die je daarna weer kunt verkopen   Rolleyes 
Of je vertelt je vrouw dat je die auto eigenlijk nodig hebt, maar dat je in plaats daarvan een VM gaat kopen.
Velomobielen lijken ondertussen tweedehands niet zo duur meer. De tijd dat ze tweedehands duurder waren dan een nieuwe is in ieder geval definitief voorbij. Marktplaat staat ondertussen redelijk vol met velomobielen, en dat is goed voor de onderhandelingsruimte. Waar een elektrische fiets wel niet goed voor is...?
(26-Aug-2017, 11:38 PM)Lopopodium schreef: [ -> ]Marktplaat staat ondertussen redelijk vol met velomobielen, en dat is goed voor de onderhandelingsruimte. Waar een elektrische fiets wel niet goed voor is...?

Jaja, er veranderd niks in de markt qua elektrische fietsen, maar zodra de Quattrovelo uitgeleverd wordt gaan mensen zogenaamd E-bike rijden?

Nee, er zit een hele golf QV-inruil bij. Een overgrote meerderheid van de QV-kopers verpatst een andere VM op de 2e hands markt. Volgens mij hetzelfde met DF kopers.

Dat Quest kopers aanvankelijk ook een Alleweder hadden... tja, dat zijn heel andere fietsen. Dat onderhoud wordt menigeen een keer zat.