ligfietsers.nl

Volledige versie: Uit de nieuwsbrief van mijn huidige opdrachtgever
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Uit de nieuwsbrief van mijn huidige opdrachtgever

Dinsdagmiddag 1 oktober rond 15.00 uur zorgde een enorme hoosbui voor wateroverlast op verschillende plekken. Wie er aan het eind van de werkdag naar huis wilde, kon pootjebadend het parkeerterrein over. Gelukkig was (bijna) al het water de volgende ochtend ook vanzelf weer verdwenen.
[Afbeelding: Covra-water-QV.jpg]
 
Op blote voeten ben ik naar de QV gelopen.
Later zag ik pas de mooie spiegeling in het water.
Aan het gebouw achter in de foto herkent iemand vast wat mijn huidige opdrachtgever is?
COVRA in Vlissingen.

m = E/c^2
Hier in Twente noemen we zo'n buitenterrein ook wel een plas. "Pleert oen fietse moar daale, buut'n op 'n plas". Ik snap nu hoe men daarbij komt.
(05-Oct-2019, 02:04 AM)biciklo schreef: [ -> ]COVRA in Vlissingen.

m = E/c^2

Bingo. Borssele aka Vlissingen-Oost.
Ik zie net dat het ook op het gebouw staat (boven de fietsstalling)  Big Grin
(04-Oct-2019, 11:01 PM)Hoekie schreef: [ -> ]Aan het gebouw achter in de foto herkent iemand vast wat mijn huidige opdrachtgever is?

Crematorium?
Ik meen ook een iets andere fiets op de foto te zien dan een gele Strada. Gefeliciteerd?!
Mij viel ook al op dat zijn avatar veranderd was...
QV22 is in maart '17 afgeleverd/verkocht aan iemand in Goes met in de achternaam het woord 'Hoek'........zal dat misschien eventueel 'onze' Hoekie kunnen zijn?
Klopt. Dank je. Na een rondje Oesterdam gisteren, nu wetende hoe lekker de QV loopt, helemaal happy Smile  

Langere versie:
Sinds 25 september rij ik inderdaad in QV22. Met kap, dus ik had ook die dag met stortbuien geen geldig excuus om niet te fietsen. Zomerkap ga ik nog bestellen.
Reden: primair vanwege wind/vlaag gevoeligheid.
Verder omdat ik ook wat sneller wilde rijden (algemeen, bochten enz)
(Ik reed al bijna altijd met de E-Assist UIT (sinds de Grote plassentocht de E-assist helemaal verwijderd), was ook klaar met 'het excuus' van de motor))
de proefrit met 'hebben factor',
goede 2de hands/inruil prijzen,
en ik zeker tot Q1 2020 bij de COVRA zit (op een afstand waarbij ik iedere dag kan fietsen) naast de regelmatige tour rit.

Ik kon eigenlijk al na de proefrit niet langer wachten op mijn gloednieuwe QV en heb dus na 3 lange maanden actie ondernomen om alvast QV te kunnen rijden.
Via - QV te koop gevraagd - op het velomobilforum.de. https://www.velomobilforum.de/forum/inde.../qv.56850/ Uiteindelijk wat ingewikkeld via iemand uit Wenen en velomobiel.nl enzovoort. Details zal ik jullie besparen.
De order voor de nieuwe QV blijft voorlopig staan. Nummer 58 op de orderlijst. Is dan toch een gloednieuwe en in 'mijn kleur'.
Niet dat de Strada niet goed beviel, integendeel, behalve zijwindgevoeligheid, een fiets met hele mooie herinneringen. Dit is simpelweg een volgende stap waar bijna alles beter is. Na https://www.velomobilforum.de/forum/inde...016.56879/ kreeg ik trouwens heel veel reacties. Ik heb voor het gemak van inruil gekozen.

Edit: een mooie prijs voor Strada 243 trouwens (op http://www.velomobiel.nl/ ) Wetende wat ik als inruilprijs gekregen heb. Wetende wat er aan extra's op zit.

Edit de volgende dag: ik ga nog wel met de A7 proefrijden nu gebleken is dat de sporing fout was. Maar dat zie ik volgend jaar wel. Eerst maar een rond kachelen met de QV.