ligfietsers.nl

Volledige versie: Sponsortocht
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Voor St Charis hoop ik in april vanuit Vroomshoop naar Wietzendorf (Dld) te fietsen. Daar zit de Duitse vestiging van mijn werk. Samen met een aantal leden van mijn kerk ga ik eind april tot begen mei naar Roemenië om daar een huis te gaan renoveren. Er is hiervoor nog geld nodig, hiervan hoop ik een deel bij elkaar te fietsen. Ik weet het, ik heb vaker dergelijke afstanden afgelegd op een dag, maar 260 km op een dag is geen dagelijkse kost. Ik heb diverse plaatsen lijsten ophangen, en wil ik jullie, medeliggers ook vragen om mij ook te steunen. Voor diegenen die dat willen stuur me aub een PB, dan hoef ik geen bankrekeningnummers op internet te zetten, leek me wel handig. Namens st Charis alvast hartelijk dank!
Even een update: allereerst Frank, bedankt voor je banner. Ik heb inmiddels een paar Persoonlijke berichten gekregen. Top bedankt dat jullie willen helpen! Dit is trouwens niet de enige plek waar ik aan het inzamelen ben. Met meerdere acties zoals lege flessen halen, auto's wassen, rommelmarkten enzovoort, hebben we mooie bedragen binnengehaald. Voor meer info mag je me ook PB sturen.
Ik wacht nog op je bankrekening nummer....
Nu de Corona roet in het eten heeft gegooid hebben ze de Roemeniëproject naar volgend jaar februari uitgesteld.
Daarom had ik ook mijn sponsortocht maar wat verzet naar sint-Juttemis.
Aangezien het nu versoepelingen dusdanig zijn dat er weer vrij verkeer mogelijk is,
en het geoorloofd is buiten te sporten heb ik besloten aankomende vrijdag 26 juni maar die kant op te gaan.
Dan is het in elk geval dat van mijn schouders af. Want als je A zegt moet je ook B zeggen.
De weersomstandigheden lijken gunstig, wel wat warm, maar te doen dacht ik.

Mocht ik foto's en verdere ontwikkelingen hebben zal ik het hier laten weten.
We houden moed!
Sterkte en succes!!!
Oké, Bennie, Je bent al onderweg. Het is lekker warm vandaag ( om niet te zeggen bloedheet!). Veel sterkte maar eigenlijk vooral veel plezier!. En houd ons op de hoogte!
De sponsortocht is gelukt hoor. Heb 268 km gefietst. Behoorlijk pech gehad met de achterbuitenband. Deze bij een fietsenmaker laten vervangen. Maar wel 2 en half uur verder. Ja en het was behoorlijk heet. Ik ben bezig met een aparte site voor de foto's, als ik alles compleet en klaar heb zal ik hier de link plaatsen. 

Voor wie nog een bedrag wil overmaken stuur aub me een PB. [Afbeelding: route-1.jpg]
En dit was wind tegen, denk ik?

Ik had woensdag 191 kilometer gefietst. Gelukkig wind mee in de warmte.
Das ook een flinke tocht, waar ben je wezen fietsen?
Eerste stukken wat wind tegen zo'n km of 25, na tienen waaide het niet meer. ' s Morgens waaide het eerst uit oost dus vanaf Sullingen ook als ik naar het oosten ging. De wind was zuidoost dus veelal had ik ook nog zijwind. Maar ik blijf er rustig onder. Het moeilijkste was om na 2 uur knooien in Walsrode weer het ritme te pakken te krijgen, plus de laatste stukken was veel klimwerk.
(27-Jun-2020, 10:13 AM)Fietsbennie schreef: [ -> ]Das ook een flinke tocht, waar ben je wezen fietsen?

Ik fietste van mijn moeders huis (in de Achterhoek) naar mijn eigen huis in Den Haag.
(27-Jun-2020, 09:32 AM)Fietsbennie schreef: [ -> ]De sponsortocht is gelukt hoor. Heb 268 km gefietst. Behoorlijk pech gehad met de achterbuitenband. Deze bij een fietsenmaker laten vervangen. Maar wel 2 en half uur verder. Ja en het was behoorlijk heet. Ik ben bezig met een aparte site voor de foto's, als ik alles compleet en klaar heb zal ik hier de link plaatsen. 
Gefeliciteerd!
Mooie rit, goed gedaan!!!
(27-Jun-2020, 10:25 AM)Lopopodium schreef: [ -> ]Ik fietste van mijn moeders huis (in de Achterhoek) naar mijn eigen huis in Den Haag.

Goh, dan hebben wij dezelfde verhuisbeweging uitgevoerd! (hoewel ik eigenlijk uit de Liemers kom, maar dat verschil kent toch bijna niemand)
Zijn jullie (lekker off toppic weer) voor je werk die kant op verhuisd? Kan me anders niet voorstellen dat je de Achterhoek om andere redenen achter je laat.
Hahaha, ja lekker off topic, sorry.

Ik ben verhuisd voor studie, liefde en werk. De achterhoek is inderdaad een heel stuk mooier dan Den Haag, maar ik ben hier nu wel redelijk gehecht geraakt.
(28-Jun-2020, 10:24 PM)voodoo schreef: [ -> ]Goh, dan hebben wij dezelfde verhuisbeweging uitgevoerd! (hoewel ik eigenlijk uit de Liemers kom, maar dat verschil kent toch bijna niemand)

Waar mijn moeder woont is het de grens van de Liemers en Achterhoek. In die regio weten ze het zelf ook niet precies. Volgens Wikipedia wordt de plaats zowel bij Liemers alsook bij Achterhoek genoemd...

(28-Jun-2020, 10:29 PM)Fietsbennie schreef: [ -> ]Zijn jullie (lekker off toppic weer) voor je werk die kant op verhuisd? Kan me anders niet voorstellen dat je de Achterhoek om andere redenen achter je laat.

Studie, in mijn geval. En blijven hangen. Ik vind het wel fijn in beide regio's te kunnen fietsen. Heel verschillend, elk met de eigen voor- en nadelen qua fietsen.
De grens van Liemers en achterhoek, dan kom je uit Didam of Loil. Of zit ik er ver naast?
Het is inderdaad gemeente Montferland!
Hierbij de link naar de foto's en het verslag. www.gerwinopdefiets.jouwweb.nl
Ik zat te denken hiervan een soort van eigen site te gaan maken,
dan hoef ik Frank ook niet zoveel werk te bezorgen om alle tekst te checken wat op deze site wordt gebombardeerd...
Frank heeft hulpjes hoor. Die kunnen het werk prima aan
Mooi verhaal, mooie foto’s!