ligfietsers.nl

Volledige versie: spuiten velomobiel
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hoi,

Ik denk erover om mijn mango te laten spuiten. Heeft iemand idee wat dit gaat kosten? Ik ga hem zelf schuren. 

Groet,

Piet
Ik heb begrepen dat je dit niet zomaar door de eerste de beste autospuiter moeten laten doen.

Is de Mango van carbon of glas?

Is Dronten ver weg voor jou? Ik zou altijd naar velomobiel.nl gaan voor zo'n klusje.

Zij zijn zeer ervaren op dit gebied.
Velomobiel laat de fiets spuiten door een ander, ze maken de fiets spuitklaar. ik heb een bedrijf vlakbij in Ootmarsum die dat voor me doet. blijft toch een kunst dat spuiten en de installatie (spuitcabine) is te duur om zelf aan te schaffen. Een velomobiel spuitklaar maken is niet zomaar klaar te maken met alleen schuren.
Eea is ook afhankelijk van welke kwaliteit wil je zien als je hem terug krijgt.
(18-Dec-2020, 06:49 PM)Peter de Rond schreef: [ -> ]Velomobiel laat de fiets spuiten door een ander, ze maken de fiets spuitklaar. ik heb een bedrijf vlakbij in Ootmarsum die dat voor me doet. blijft toch een kunst dat spuiten en de installatie (spuitcabine) is te duur om zelf aan te schaffen. Een velomobiel spuitklaar maken is niet zomaar klaar te maken met alleen schuren.
Eea is ook afhankelijk van welke kwaliteit wil je zien als je hem terug krijgt.
Mijn ervaring met autospuiters: Als het niet goed genoeg voorbewerkt is willen ze hun naam er niet aan verbinden en weigeren ze het werk aan te nemen. Ergens wel prettig, want als het resultaat toch niet zo fraai wordt kan je net zo goed botenlak en de roller pakken. Weet niet of ze overal zo werken, maar ik zou voor het geld dat het kost idd ook al snel naar Dronten (of als het dichterbij is, Peter hierboven) neigen.