ligfietsers.nl
Gezocht: Nazca zitschaal Maat L of M/L bij voorkeur comfort - Afdrukversie

+- ligfietsers.nl (https://ligfietsers.nl)
+-- Forum: Prikbord (https://ligfietsers.nl/forum-41.html)
+--- Forum: Gevraagd (https://ligfietsers.nl/forum-43.html)
+---- Forum: Onderdelen en gereedschap gevraagd (https://ligfietsers.nl/forum-51.html)
+---- Topic: Gezocht: Nazca zitschaal Maat L of M/L bij voorkeur comfort (/thread-1498.html)Gezocht: Nazca zitschaal Maat L of M/L bij voorkeur comfort - Wowlymowly - 17-Aug-2022

Hallo allemaal,

Gisteren een hardstikke mooie Nazca Fiero gekocht, maar in mijn onwetendheid en enthousiasme niet goed gekeken naar de lengte van het zitje Sad

Mijn zitschaal is 74 cm lang van de top naar de bodem in rechte lijn gemeten, en smal. Er zitten wel mooie openingen in voor de ventilatie! Het originele kussen van Nacza zit erop en is in goede staat.

Ik ben op zoek naar een zitschaal van maat M/L of L bij voorkeur in de comfortvariant. Al;s er een ventiseat zitje bijzit zou dat HELEMAAL te gek zijn!

Ik kan hem ruilen voor de mijne inclusief zit en evt met bijbetaling etc. Zou het zonde vinden als er iemand een heeft en die hem niet gebruikt (omdat gedemonteerd of omdat de fiets in zijn geheel niet meer wordt gebruikt) en ik anders een nieuw zitje moet kopen en met een medium zitje blijf zitten (pun intended).

Mail of bel me gerust: nul6-4een4nulnul177 of janmar73 apestaartje gmail.com

Allemaal alvast heel erg bedankt!

jan


RE: Gezocht: Nazca zitschaal Maat L of M/L bij voorkeur comfort - Lopopodium - 17-Aug-2022

Kijk eens op https://www.ligfiets.shop/nl/, voor als je toch een nieuwe wil bestellen (je kan de oude altijd op marktplaats gooien).

Dit is de voormalige webshop van Nazca (ze zijn sinds vorig jaar gestopt: https://www.nazca-ligfietsen.nl/). De webshop is overgenomen door Tempelman (https://ligfiets.net//news/6228/).


RE: Gezocht: Nazca zitschaal Maat L of M/L bij voorkeur comfort - Wowlymowly - 25-Oct-2023

Even een bumpje? Kan een nieuwe kopen, maar tweedehands of ruilen is beter?
Iemand een zitje liggen?


RE: Gezocht: Nazca zitschaal Maat L of M/L bij voorkeur comfort - 365cycle - 25-Oct-2023

Kijk even naar die andere advertentie over die Nazca Fiero. Misschien zit daar een L-zitting op? Verkoop je het fietsje later weer, et voila.