ligfietsers.nl
Website Velomobileworld.com - Afdrukversie

+- ligfietsers.nl (https://ligfietsers.nl)
+-- Forum: Algemeen (https://ligfietsers.nl/forum-1.html)
+--- Forum: Hangplek (https://ligfietsers.nl/forum-13.html)
+--- Topic: Website Velomobileworld.com (/thread-2042.html)Website Velomobileworld.com - quattrovelootje - 06-Dec-2023

Het kan aan mij liggen, maar ben ik de enige hier die de website van Velomobileworld.com maar een rommeltje vindt ?  

Op de website van de grootste vm-producent zou je toch verwachten dat je relevante en concrete info over hun producten kunt vinden.

Als je het modellenoverzicht opvraagt, bieden ze 13 verschillende modellen aan, maar 6 daarvan zijn varianten van de DF en de DF XL. 
De SNOEK, SNOEK L, QV en TUNA worden nergens vermeld (bij de TECHNICAL SUPPORT staan de SNOEK en QV dan weer wél vermeld). 
Van de DF en de DF XL staan er van elk 3 varianten op, met telkens letterlijk dezelfde info erbij. 

Bij slechts 2 of 3 modellen staan de afmetingen erbij, bij de andere dan weer niet ....

Prijzen : de vermelde prijzen zijn zonder BTW voor export buiten Europa. De exacte prijs van een vm ken je pas nadat je geregistreerd bent, je je adres hebt doorgegeven en je op 'bestel" hebt geklikt. Maak dan toch gewoon onderscheid tussen prijzen binnen of buiten Europa, hoe moeilijk kan dat zijn ?

Als ik op de website van Velomobiel.nl kijk, vind ik van elk model dat ze verkopen de informatie die volgens mij relevant is voor elke consument : gewicht, afmetingen en prijs. Okee, Velomobileworld.com biedt meer modellen aan dan Velomobiel.nl, maar de gegevens van elk model moet je toch maar 1 keer opmeten, die veranderen toch niet om de haverklap ? Ik kan er écht niet bij dat je als producent op deze manier je producten aanbiedt ....


RE: Website Velomobileworld.com - Hoekie - 06-Dec-2023

Misschien Jan een email sturen. (Ben het met je eens. Kan een stuk beter, maar ben zelf al blij dat het is zoals het is)
RE: Website Velomobileworld.com - Lopopodium - 06-Dec-2023

(06-Dec-2023, 12:07 AM)quattrovelootje schreef: Ik kan er écht niet bij dat je als producent op deze manier je producten aanbiedt ....

Precies dit had ik ook met de website van Elan / Challenge dat ook Raptobike levert. Dat is na jaren pas onlangs een klein beetje verbeterd.

Net als de site raptobike.nl, dat toen ik een paar jaar gelden mij oriënteerde op een nieuwe ligfiets mij zeer slecht kon bedienen. Ik koop liever geen fiets dan dat ik me door vaagheid heen moet worstelen. Het is dus mede hierom géén fiets van Elan / Challenge / Raptobike geworden.


RE: Website Velomobileworld.com - Wim -de roetsende - 06-Dec-2023

Je bestelt geen vm bij velomobileworld, maar bij een dealer.

Daar moet de juiste informatie te vinden zijn.


Hoe het met de Alpha7/9 en de M/W9 zit weet ik niet. Volgens mij bij Elan of in Duitsland. Niet bij ICB volgens mij. Wel bij velomobiel.nl toch? De Alpha7 hadden zij wel. Bij Elan staat zeker weten een M9 en een W9.

Velomobileworld is gewoon de fabrikant/producent.


RE: Website Velomobileworld.com - 365cycle - 06-Dec-2023

Wat ik onlogisch vind aan hoe Velomobile World nu in elkaar zit, is het feit dat de dealers zelf alle sites onderhouden.
Als je dat op één plek wil hebben zou je dus een bijdrage van de dealer moeten vragen, en in ruil daarvoor de gegevens van die dealer + o.a. hun occasions opnemen op de wereldwijde site. In ruil voor de bijdrage kan je dan een veel strakkere site neerzetten, met alle informatie over de velomobielen en ook op één plek waar je ze kan kopen.

Echter maak je daarmee de drempel om een dealer te laten beginnen wel weer hoger.

Het is gewoon allemaal niet zo eenvoudig.