ligfietsers.nl
De NIJL (Nijmeegse Liggers) - Afdrukversie

+- ligfietsers.nl (https://ligfietsers.nl)
+-- Forum: Toeren, tochten en agenda (https://ligfietsers.nl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Forum: Toertochten (https://ligfietsers.nl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Topic: De NIJL (Nijmeegse Liggers) (/showthread.php?tid=345)De NIJL (Nijmeegse Liggers) - Roef Veerman - 23-Feb-2018

Beste (lig)fietsers,


De NIJL organiseert zo 1x in de 2 maanden een tochtje vanuit Nijmegen dat tegenwoordig weer op ligfiets.net verschijnt. Zo ook komende zaterdag. Meer informatie is te vinden op https://toerkanjer.blogspot.nl/2018/02/februari-rit-van-de-nijl-gaat-naar-fort.html en inschrijven kan op http://www.ligfiets.net/event/3888/februaririt-met-de-nijl.html Mocht je geinteresseerd zijn om eens mee te rijden kan je het beste contact met mij opnemen. Je kunt mij vinden op ligfiets.net of reageren op mijn blog en ook hier op dit forum ben ik bereikbaar.

Veel fietsplezier allemaal,

Roef


RE: De NIJL (Nijmeegse Liggers) - ErikvanD - 23-Feb-2018

Hoe laat gaan jullie rijden Roef?


RE: De NIJL (Nijmeegse Liggers) - Lopopodium - 24-Feb-2018

Het was vast nog flink koud op de fiets vandaag!


RE: De NIJL (Nijmeegse Liggers) - Roef Veerman - 25-Feb-2018

Sorry dat heb ik niet meer gelezen Erik, maar je kon het vinden op ligfiets.net ook. We verzamelen meestal rond half 10/10 uur. Ligt er een beetje aan welk jaargetijde. Normaliter rijden we dan een half uurtje later weg. Nu waren we pas om kwart over 11 weg ivm een wat langere aanloop van mensen. En zolang er niemand haast heeft is dat ook prima. Sowieso was het zaterdag ook behoorlijk koud, dus iets later vertrekken en iets langer opwarmen was niet heel erg voor die dag. Een verslag van de tocht: https://toerkanjer.blogspot.nl/2018/02/een-retourtje-fort-pannerden-met-de-nijl.html


RE: De NIJL (Nijmeegse Liggers) - ErikvanD - 25-Feb-2018

Ik zag het later idd ook op Ligfiets.net staan, ergens in de kop van het bericht. Had er glad overheen gelezen  Blush Achteraf had ik kwart over elf misschien nog net gehaald maar ik had al besloten dat het er niet in zat (mijn dochter moest een proefje paardrijden en dat gooide de hele dag op zijn kop). Ik kom later in het jaar nog wel een keer meerijden. 

Heb het vandaag goedgemaakt met een mooi zonovergoten ritje in de omgeving Smile


RE: De NIJL (Nijmeegse Liggers) - Roef Veerman - 26-Feb-2018

De volgende tocht staat al op de kalender van ligfiets.net en is op koningsdag 27 april. Tijd en vertrekpunt zullen later aangekondigt worden. Deze rit staat in het thema van de kleur oranje en alles wat jij daarmee verwant ziet ;-). Dus leef je uit met het versieren van je fiets.


RE: De NIJL (Nijmeegse Liggers) - Niels van der Wal - 26-Feb-2018

Deze rit staat in het thema van de kleur oranje en alles wat jij daarmee verwant ziet ;-).Gezien de kleur van mijn velomobiel fiets ik al jarenlang op koningsdag met: oranje onder. Geen versiering nodig.

Niels, sinaasappel, van der Wal


RE: De NIJL (Nijmeegse Liggers) - Roef Veerman - 26-Feb-2018

Hihi, ja, leuk al die oranje velomobielen, alleen komen ze vaak niet op de oranjetocht opdagen hahaha. Hopelijk kan ik zelf wel meerijden. Maar dat weet ik binnenkort.