ligfietsers.nl
Opvallende fiets... - Afdrukversie

+- ligfietsers.nl (https://ligfietsers.nl)
+-- Forum: Algemeen (https://ligfietsers.nl/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Hangplek (https://ligfietsers.nl/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Topic: Opvallende fiets... (/showthread.php?tid=395)Opvallende fiets... - Lopopodium - 09-Jun-2018

Wel een geinige fiets te koop: https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1275793350-twike-924-het-ideale-voertuig-voor-reclame.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr

Hoewel je voor de vraagprijs ook een auto(otje) èn een gloednieuwe ligfiets kan kopen...


RE: Opvallende fiets... - PietV* - 09-Jun-2018

De Twike is geen opvallende fiets, maar een auto waarbij de bestuurder en passagier tijdens de rit de accu's kunnen opladen met de pedalen. De status van die auto hangt af van de afgifte van het verplichte kentekenbewijs. Dat zal medebepalend worden voor de verplichte verzekering motorrijtuigen, wegenbelasting en rijbewijs B. Zonder deze verplichtingen mag de Twike niet op de openbare weg.


RE: Opvallende fiets... - Fietsbennie - 10-Jun-2018

Van dat geld kan ik 10 auto's voor kopen ...
De M5 was ik € 250,= voor kwijt.  Angel


RE: Opvallende fiets... - elnuar - 11-Jun-2018

Als ik al zoveel geld zou hebben voor auto en/of fiets, zou ik voor ongeveer de helft (of zelfs minder) een auto en een fiets kopen en dan de andere helft gebruiken voor onderhoud, brandstof etc ;-) Moet je eens kijken hoe lang je plezier kan hebben van dat geld.... Maar dat is mijn idee, vind het verder wel een grappig ding die Twike.


RE: Opvallende fiets... - Robbie - 09-Aug-2018

(11-Jun-2018, 11:25 AM)elnuar schreef: Als ik al zoveel geld zou hebben voor auto en/of fiets, zou ik voor ongeveer de helft (of zelfs minder) een auto en een fiets kopen en dan de andere helft gebruiken voor onderhoud, brandstof etc ;-) Moet je eens kijken hoe lang je plezier kan hebben van dat geld.... Maar dat is mijn idee, vind het verder wel een grappig ding die Twike.

Paar jaar terug ook al eens tegen gekomen. Nieuw kosten ze al snel tegen de 20.000 euro of meer. T'is vooral gewoon iets heel aparts. Vind ze wel wat hebben, maar je moet er wel een beetje een alternatieveling voor zijn met een dikke portemonnee.