24-Dec-2020, 09:22 PM
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 24-Dec-2020, 09:23 PM door 365cycle.)
Ik gebruik melk en yoghurt met name in combinatie met (gedroogde) vruchten, muesli, noten of havermout.
Vind het dan moeilijk om te wennen aan die andere smaak, al is de combinatie havermout + beetje kaneel + kokosmelk wel echt fantastisch.
Amandelmelk kan ook, maar dan wel de ongezoete variant, en dan komt de timing wel erg nauw want die gaat snel nogal verbrand smaken.
Wat betreft soja: Is het verbouwen van soja dan onlosmakelijk verbonden aan het optuigen van een monocultuur?
Vind het dan moeilijk om te wennen aan die andere smaak, al is de combinatie havermout + beetje kaneel + kokosmelk wel echt fantastisch.
Amandelmelk kan ook, maar dan wel de ongezoete variant, en dan komt de timing wel erg nauw want die gaat snel nogal verbrand smaken.
Wat betreft soja: Is het verbouwen van soja dan onlosmakelijk verbonden aan het optuigen van een monocultuur?