Waardering:
  • 4 stemmen - gemiddelde waardering is 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medeliggers onderweg
Kwam zojuist een berijder op een houten ligfiets tegen in Delft.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT
Vandaag kwam ik @Remko_Flevo-Sunrider zelfs 2 keer tegen. 1 keer op de pont waar hij aan de overkant stond. We hebben gezwaaid. En op de terugweg heb ik een andere pont gepakt en kwam ik hem als tegenligger tegen. We hebben wederom gezwaaid.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT
(04-Sep-2022, 08:01 PM)Roepers schreef: Vandaag stond er een gele Greenspeed trike langs de weg in Sint-Annaparochie. Uitgebreid gesproken met de eigenaar: forumlid Roefie. Het was natuurlijk afgesproken werk maar ik vond het supergezellig. We hebben nog een foto laten maken door zijn vrouw maar die zit nog op het rolletje in de camera. Hartelijk dank voor de ontvangst, Roefie.

Groet,
Marco

En hier is de foto dan:
[Afbeelding: PICT0760.jpg]

Overigens vandaag nog een medeligger een geelrode Quest gespot op de Ieslumbuorren om een uur of half twee denk ik. Ik fietste op de Slachtedyk (Herbayumerweg). Er stond een stevige zuidenwind en ik had het het idee dat hij toch wel profiteerde van het zeileffect. Afstand was te groot en dus niet gegroet. Maar ik heb de laatste tijd wel veel medeliggers gespot.


Groet,

Marco
Antwoord }
Het is een mooi plaatje geworden, Marco.
Roelof
Gele Greenspeed gt20
Antwoord }
Bedankt door: Roepers , Willeke_IGKT
Met dank aan je vrouw voor het nemen van de foto.

Groet,
Marco
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , Roefie
Het overkomt me niet vaak, maar vandaag trof ik een medeligger in Assen! En wat bleek: het was Bastiaan in zijn Sunrider :-) Was wel blij dat ik hem trof, we hadden tenslotte afgesproken als leden van de kersverse Ligfietsclub Noorderligt  Big Grin

Stukje samen gefietst en elkaars fietsen bewonderd, en ook een stukje gewisseld ter verbreding van onze perspectieven.

[Afbeelding: IMG-20221006-WA0009.jpg]

[Afbeelding: IMG-20221006-WA0008.jpg]
Quest #229 - project: Carbon Quest #501 - Challenge Hurricane - Ligfietsclub Noorderligt 
Antwoord }
Vanmiddag rond 12:30 zag ik in Frederiksoord een heer op een lage ligger. Vanuit de auto heb ik naar hem gezwaaid. Vermoedelijk heeft hij dat dus niet gezien.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , Fietsbennie
Gisteren ben ik samen met een tweetal andere velonauten naar ICB gereden om de leenfiets in te leveren en mijn eigen fiets op te halen. Naast de twee velonauten onderweg zagen we bij ICB nog een x aantal velonauten waaronder iemand uit het voormalige oostblok die een Mango in Engeland had gekocht. Ook hebben we in een roze Bülk mogen proefzitten. Hij past, maar ik moest de schouders wel flink buigen om erin te komen. Ook hoorden we dat proefrijden mogelijk is in Zuid Holland ergens.  Big Grin
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , 365cycle
(09-Oct-2022, 10:59 AM)berth9999 schreef: Gisteren ben ik samen met een tweetal andere velonauten naar ICB gereden om de leenfiets in te leveren en mijn eigen fiets op te halen. Naast de twee velonauten onderweg zagen we bij ICB nog een x aantal velonauten waaronder iemand uit het voormalige oostblok die een Mango in Engeland had gekocht. Ook hebben we in een roze Bülk mogen proefzitten. Hij past, maar ik moest de schouders wel flink buigen om erin te komen. Ook hoorden we dat proefrijden mogelijk is in Zuid Holland ergens.  Big Grin

Ah, jullie kwamen aan toen ik net wegging geloof ik... Ik stond net mijn DF in te laden Smile
Antwoord }
(09-Oct-2022, 11:53 AM)Frutsel schreef: Ah, jullie kwamen aan toen ik net wegging geloof ik... Ik stond net mijn DF in te laden Smile

Zou goed kunnen kloppen.  Smile Aangenaam kennis te maken! (soort van. ;-) ).
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , 365cycle
(09-Oct-2022, 10:59 AM)berth9999 schreef: Ook hebben we in een roze Bülk mogen proefzitten. Hij past, maar ik moest de schouders wel flink buigen om erin te komen. Ook hoorden we dat proefrijden mogelijk is in Zuid Holland ergens.  Big Grin

De Bülk wil ik gaan proefrijden. Als de muts adapters er zijn. Ik begreep dat die er nog steeds niet zijn.....of wel? Dat je weet?
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , 365cycle
(09-Oct-2022, 09:15 PM)Hoekie schreef: De Bülk wil ik gaan proefrijden. Als de muts adapters er zijn. Ik begreep dat die er nog steeds niet zijn.....of wel? Dat je weet?

Ik weet dat.....  Big Grin

Ze zijn er nog niet.
Antwoord }
Bedankt door: Hoekie , Willeke_IGKT , 365cycle
Vandaag een roetser tegen gekomen langs de Amstel. We hebben gegroet.
Antwoord }
Bedankt door: berth9999 , Willeke_IGKT , 365cycle
(09-Oct-2022, 09:21 PM)berth9999 schreef: Ze zijn er nog niet.
*in Nederland. Ik zag Holger en/of Axel (Duitse forum) er wel mee rommelen namelijk.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , Hoekie , John70
Vanochtend zag ik zowaar een medeligger: op een hoge racer leek het, met neongeel regenjack. Gebeurde aan het begin van dat heerlijke fietspad naar Peize vanaf Hoogkerk. Althans: begin voor mij, voor de medeligger in kwestie op het einde :-)

Zag het in een flits, groeten kwam er niet van.
Quest #229 - project: Carbon Quest #501 - Challenge Hurricane - Ligfietsclub Noorderligt 
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , 365cycle , Hoekie
Gisteren stond er bij de sluis in Deventer een Quest op de stoep.

Was op mijn terugweg om half 6.

Bleek een bekende te zijn die jaren geleden wel eens met LOL heeft meegereden.

Hij was voor onderhoud in Dronten geweest. Zijn 9-jarige Quest zag er nog keurig uit.

Hij moest dezelfde kant op en we hebben samen de laatste 10km van mijn woon-werk-verkeer-route gereden, daarna moest hij nog een stukje verder naar Borculo.
Wim -de roetsende

Thys 209 Rowingbike  -  Milan SL MK7  -  M5 CHR  -  M-SUB  -  VNR BT Freewheeler

Antwoord }
In een tocht van 118 kilometer zag ik er vandaag eentje. Een heer op een hoge witte tweewieler (Nazca Gaucho?) bij scheepswerf De Hoop in Tolkamer.
Antwoord }
Bedankt door: Roepers , Willeke_IGKT , 365cycle
Vanavond even stukkie gefietst met Jeroen, en thuis bij fam. Vd Beemd bakkie koffie gedaan. Mooie reden even op en neer Hardenberg te gaan 's avonds nog even. Helaas te donker voor foto's, mooie reden om van voorjaar weer eens af te spreken. Was leuk Jeroen bedankt!
gr. Fietsbennie   site

Antwoord }
(18-Oct-2022, 10:28 PM)Fietsbennie schreef: Vanavond even stukkie gefietst met Jeroen, en thuis bij fam. Vd Beemd bakkie koffie gedaan. Mooie reden even op en neer Hardenberg te gaan 's avonds nog even. Helaas te donker voor foto's, mooie reden om van voorjaar weer eens af te spreken. Was leuk Jeroen bedankt!

Tja, die foto is inderdaad jammer maar een goede reden om nog eens af te spreken.
Het was bijzonder om eens naast een ligfietser te rijden en dan ook nog even tijd te hebben voor een bakkie aan de keukentafel met geweldige verhalen.
Geweldigenoten!
AkA Jeroen - Sinner Demon 2020. In plaats van de meeste kilometers, meet ik graag de onvolprezen PlezierFactor. 
Antwoord }
(22-Jul-2022, 11:14 AM)Lopopodium schreef: Enige seconden geleden, een heer op een gele tweewieler met onderstuur. Hij fietste net hier in de Amsterdamse Bijlmer bij het Bijlmerplein over het fietspad dat onder mijn werk door loopt. Sterker nog, hij fietste precies onder mij door, twee etages lager.

Vanmiddag weer eentje op deze plek, maar deze keer was ikzelf ook buiten, lopende langs dit fietspad. Het was een heer op een roeifiets die voorbij kwam en richting Abcoude fietste.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , 365cycle
Vanmiddag op de terugweg van half rondje Groningen vlakbij huis een Thys roeifiets. Ik zwaaide wel, hij niet..Maar ik ken hem wel. Vervelende kerel, dat zal het zijn..

Groeten Henk
Antwoord }
Bedankt door: Roepers , Willeke_IGKT , 365cycle
(19-Oct-2022, 05:20 PM)de Boer schreef: Vanmiddag op de terugweg van half rondje Groningen vlakbij huis een Thys roeifiets. Ik zwaaide wel, hij niet..Maar ik ken hem wel. Vervelende kerel, dat zal het zijn..

Groeten Henk

Is wel het eerste dat je van Derk Thijs leert: Nooit zwaaien op een Roeifiets  Big Grin 

Na de slag, als je even stil blijft liggen, kan het trouwens wel. Maar het blijft oppassen.


Mijn vrouw en ik kochten voor haar ooit een Roeifiets vlakbij Groningen. Erg leuke kerel. We kregen gewoon een Roeifiets van €1500,- mee naar huis en hij vond het niet nodig dat we ter plekke gingen afrekenen. "Maak het thuis maar over.", zei hij. 
Nou is het roeifietswereldje wel klein, maar toch vond ik het bijzonder.
Wim -de roetsende

Thys 209 Rowingbike  -  Milan SL MK7  -  M5 CHR  -  M-SUB  -  VNR BT Freewheeler

Antwoord }
Bedankt door: de Boer , Hoekie , Willeke_IGKT , vdbeemd , 365cycle
Vanochtend onderweg naar Emmen kwam er een heer op een scorpion mij achterop. Gezellig samen verder gefietst. Meneer blijkt in mijn omgeving te wonen, en heeft de scorpion sinds 2 weken. Er komen er steeds meer  Big Grin
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , Roepers , 365cycle
En vanmiddag, alweer in Emmen, werd ik bij t winkelcentrum Emmermeer ingehaald door een witte vm, Sinner, met oranje en blauwe strepen op t "achterwerk". We hebben gegroet.
Antwoord }
Bedankt door: Roepers , Willeke_IGKT , 365cycle , Hoekie
Vandaag staan praten met een toekomstige meedeligger, er is een hand-trike met ondersteuning onderweg voor deze dame.

Mocht je dit lezen, (Velsen Noord, met het kleine hondje,) welkom op de site.
Ik kijk uit naar samen tochtjes rijden in de toekomst.
Voornaamste fiets(en): Carbon Strada 220  -  Whike  -  (Flevo bike, Flevo trike, beide alle wielen 20" en knik-kantel besturing, beide te koop maar hoeven niet weg.)
Antwoord }
Bedankt door: Roepers , Lig-hen , berth9999 , 365cycle , Hoekie
Vanmorgen rond de klok van 7, de schemering was net begonnen. Een gele velonaut op de Grolsche dijk tussen Groenlo en Vragender. Ik zag hem op het laatst dus ik hoop dat hij of zij me ook gezien heeft.
gr. Fietsbennie   site

Antwoord }
Bedankt door: Roepers , Lig-hen , Willeke_IGKT , 365cycle , Hoekie


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 9 gast(en)
Welkom
Je moet jezelf aanmelden voor je een bericht kunt plaatsen.

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Nieuwe berichten
Diefstalpreventie/Track & trace na dief...
1. Ik stalde mn velo...ZoefZoef — 03:54 AM
Diefstalpreventie/Track & trace na dief...
ik zet mijn velomobi...Veloquest — 03:28 AM
Quest xs nr 13
Is deze velomobiel...Veloquest — 03:14 AM
Diefstalpreventie/Track & trace na dief...
Hoi, Welkom hier ...arnoldl — 02:02 AM
Diefstalpreventie/Track & trace na diefs...
Beste allen, Sind...Velomobielfan — 11:57 PM
Ketting hotwaxen
... heb vandaag een...Martin van Mourik — 11:49 PM
Computer voor Velomobiel
Ah nice, ik heb ook ...Boyd Maduro — 11:45 PM
Ketting hotwaxen
Sommige van mijn k...Boyd Maduro — 11:37 PM
Fietstocht berichten en beelden
Vandaag heb ik een r...Martin van Mourik — 10:42 PM
Kilometer topic
Ik zit na mijn 126 k...Lopopodium — 10:34 PM
Quest xs nr 13
Is deze velomobiel a...Velomobielfan — 10:10 PM
Ketting hotwaxen
Fantastisch aanbod F...Lig-hen — 07:36 PM
Quatrevelo opgehaald
Heel mooi! Hoe ...Hardloper — 07:28 PM
Ketting hotwaxen
Ik zit toch meer op ...Bacchus — 07:27 PM
Kilometer topic
Ik ben al weken lang...Willeke_IGKT — 07:18 PM
Computer voor Velomobiel
Als je toch bezig be...Merijn — 07:08 PM
Korte(re) cranks
Ik ben met de korter...Willeke_IGKT — 06:58 PM