Waardering:
  • 6 stemmen - gemiddelde waardering is 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vandaag ben ik blij omdat.....
... ik vandaag wéér een record heb gereden. 53:40min naar huis. Alleen maandag reed ik 1:00:03 naar huis, gisteren dacht ik 55:30 zoiets en nu dus 53:40 Big Grin Big Grin .

Misschien morgen toch maar wat rusten. De training status is wat aan de hoge kant Smile
 
[Afbeelding: Screenshot-2024-09-25-at-21-40-24.png]

Ook het gemiddelde vermogen ligt hoger dan gemiddeld Smile
[Afbeelding: Screenshot-2024-09-25-at-21-51-11.png]

Ik vermoed omdat ik lang gewoon kon doorrijden en niet telkens moest stoppen/uitbollen/terug op gang komen.

Los daarvan begint er zich wel een duidelijke trend af te tekenen ivm gewicht. Het is waarschijnlijk de eerste keer sinds 20 jaar of zo dat mijn BMI niet meer op overgewicht zit. (weliswaar licht maar toch, fijner zonder extra gewicht Smile )

[Afbeelding: Screenshot-2024-09-25-at-21-55-47.png]
Antwoord }
Bedankt door: Hoekie , 365cycle , Willeke_IGKT
Ik ben ongelooflijk blij, omdat ik vandaag sinds bijna 2 maanden weer een echte Wim -de roetsende ben.

Zojuist 15km pijnvrij geroeid.

Ik heb nu 2x fysiotherapie gehad en die oefeningen helpen erg goed. 
Ik mocht 6 weken niets doen, vanwege een breuk in de schouder.

Uiteraard heb ik mij daar niet aan gehouden en heb ik gegoogeld welke oefeningen ik zou kunnen doen. 
Daar ben ik toen na een week of 3 voorzichtig mee begonnen, daarvoor was de pijn nog te heftig.

Achteraf begrijp ik van de fysiotherapeut dat als ik door een andere arts was behandeld, dat ik wel na 2 weken al naar hem was toegestuurd. Blijkbaar zitten de artsen niet op één lijn. Ik heb hierover gebeld naar het ziekenhuis en ik word erover teruggebeld. 

Ik ben benieuwd.


Toch ben ik nu heel blij dat ik na bijna 2 maanden zomaar weer 15km pijnvrij kan roeifietsen  Heart Heart Heart
Wim -de roetsende

Thys 209 Rowingbike  -  Milan SL MK7  -  M5 CHR  -  M5 Minimal.Bike  -  M-SUB  -  VNR BT Freewheeler

Antwoord }
Mooi dat het steeds beter gaat Wim!
Antwoord }
Bedankt door: Wim -de roetsende
Mooi nieuws Wim. Da's weer een goede stap naar verder herstel.

Ik ben blij omdat er morgen twee pakketten onderweg gaan van Duitsland naar Nederland. Niet dat ik er nog 1 nodig had, maar ja het ideale aantal is n+1 enzo. Moet nog wel wat mee gebeuren, heb ik weer wat te knutselen. Geen snelle fiets, wel een lichte.
Antwoord }
(30-Sep-2024, 09:01 PM)Jeroen S schreef: Ik ben blij omdat er morgen twee pakketten onderweg gaan van Duitsland naar Nederland. Niet dat ik er nog 1 nodig had, maar ja het ideale aantal is n+1 enzo. Moet nog wel wat mee gebeuren, heb ik weer wat te knutselen. Geen snelle fiets, wel een lichte.

Spannend. 2 pakketten nog wel. Een vouwfiets?
Wim -de roetsende

Thys 209 Rowingbike  -  Milan SL MK7  -  M5 CHR  -  M5 Minimal.Bike  -  M-SUB  -  VNR BT Freewheeler

Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT
...ik op de fiets op de F325 automobilisten op de A325 richting Arnhem inhaalde. Al was het maar voor even, daarna ging hun snelheid weer omhoog, ik had toch medelijden met deze suckers in hun kooitjes. Heerlijk met stortregen in de rug met 32-37 km/u. Door die regen was het fietspad ook zo goed als uitgestorven.

2020 Challenge Chamsin 26" met Rohloff
2014 AZOR Texel
2012 Brompton
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , Tijanus
(01-Oct-2024, 12:54 PM)Raymond schreef: ...ik op de fiets op de F325 automobilisten op de A325 richting Arnhem inhaalde. Al was het maar voor even, daarna ging hun snelheid weer omhoog, ik had toch medelijden met deze suckers in hun kooitjes. Heerlijk met stortregen in de rug met 32-37 km/u. Door die regen was het fietspad ook zo goed als uitgestorven.
Dat blijft echt leuk he... ik had dat eerder best vaak tijdens woon-werkritten naar een bepaalde klant. Moest dan een stuk langs de A15, en vaak was 50-55 km/h dan echt meer dan genoeg om auto's totaal uit het oog te verliezen.
In words of others,
Wisdom blooms, forums unite,
Quoted love takes flight.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT
Ik heb dat hier langs de N35. Daar fiets ik 3 km langs over de parallelweg. Als het tegen 5 uur smiddags is weet ik zeker dat ik aan het einde verder ben de automobilist waar ik naast fietste aan het begin. Heerlijk gevoel... Buiten de spits lukt het me niet.
Antwoord }
Bedankt door: 365cycle , Willeke_IGKT , Fietsbennie
Een “opvallende” auto nemen en zorgen dat die je niet ingehaald heeft op het moment dat jij afslaat  Smile
Flevobike en trike - Nazca Pioneer - Strada 58 - Quest 846 - Challenge Alize - Bülk 182 - Nazca Fiero - Brompton - Koga LightSpeed - bakfiets (voor de kleinkinderen) 
Antwoord }
Bedankt door: 365cycle , Willeke_IGKT
Er komt geen vouwfiets hier, maar een Engelse ligfiets, met een aeropunt9bagagebak achterop. Daardoor paste het niet in 1 keer. Dan ging het over een maximale maat heen. Ik hoop wel dat beide pakketen aankomen.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , 365cycle
Is het een Kingcyle of een Ratcatcher?
2x Dries Baron | Optima Stinger | Challenge Hurricane
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT , 365cycle
De stoel in mijn Snoek-L eindelijk zo goed heb, Ergo-M in plaats van standaard Snoek-L stoel, dat er gefietst kan worden.

De standaard Snoek-L past helaas niet voor mij. En een passende oplossing vinden levert een berg gedoe op.
Dan ben je blij dat 'je eindelijk zit' en 'het feest' kan gaan beginnen.
Een beetje 'zeil' gevoel langs de Oosterschelde door zijwind en ik begin spontaan 'I'm sailing' te blèren Big Grin
Antwoord }
Inderdaad Melle, een Kingcycle. Het is een frame met vork, stoeltje, wielen en de koffer. De rest moet er nog bij. Maar eens zien hoe we dat oplossen.
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT
Leuk! Als je iets specifieks zoekt kan ik een oproep voor je plaatsen op het BHPC forum en als iemand wat heeft neem ik het graag voor je mee naar NL als het te groot of te duur is om te versturen.
2x Dries Baron | Optima Stinger | Challenge Hurricane
Antwoord }
Vandaag ben ik blij omdat m'n route naar kantoor en het zonnetje vanochtend prachtig waren.
Het was wel flink fris, 5 graden toen ik wegreed. Maar goed, beetje harder trappen lost dat probleem ook op.
En dat harder trappen ging dan weer makkelijker dan gisteren. Ik heb een tijd weinig gefietst en m'n conditie viel dus heel erg tegen, maar het is net alsof m'n lijf zich nu weer herinnert hoe het ook alweer moest Big Grin
In words of others,
Wisdom blooms, forums unite,
Quoted love takes flight.
Antwoord }
Vandaag was ik blij dat ik op het goeie moment op de goede plek was. Want ik en mijn oom reden op de snelweg en het was erg druk op de weg en toen kwamen we een auto met pech tegen op rijstrook 1 en het was een Poolse dame die geen Engels sprak. En ze was een beetje in paniek en heb via Google translate gezegd dat wij even blijven tot er hulp komt en dat we die inschakelen en dat het gratis is. Want ze vroeg wat het koste. En daarna heb ik staand op de vangrail het verkeer naar de andere rijbaan staan sturen. Want mijn oom was dat aan het doen maar die kan niet op de vangrail staan. En rijkswaterstaat was er erg snel en de takelwagen ook. En toen was voor ons de druk er ook af. Want dan staat er een opvallend voertuig ter bescherming ( wel zonder vlaggetje helaas ) en rode kruizen boven de weg. En ondanks dat het altijd een risico is om op de snelweg te staan ben ik dus blij dat ik het wel durf want niet iedereen kan dat natuurlijk. En dan uiteindelijk toen we weer reden zei ik je hebt zeker geen foto gemaakt hoe ik daar op de vangrail sta. Waaruit blijkt dat bij ons onze eigen veiligheid en hulp bieden voor gaat op een unieke foto.
Antwoord }
(, 01:36 AM)Veloquest schreef: Vandaag was ik blij dat ik op het goeie moment op de goede plek was. Want ik en mijn oom reden op de snelweg en het was erg druk op de weg en toen kwamen we een auto met pech tegen op rijstrook 1 en het was een Poolse dame die geen Engels sprak. En ze was een beetje in paniek en heb via Google translate gezegd dat wij even blijven tot er hulp komt en dat we die inschakelen en dat het gratis is. Want ze vroeg wat het koste. En daarna heb ik staand op de vangrail het verkeer naar de andere rijbaan staan sturen. Want mijn oom was dat aan het doen maar die kan niet op de vangrail staan. En rijkswaterstaat was er erg snel en de takelwagen ook. En toen was voor ons de druk er ook af. Want dan staat er een opvallend voertuig ter bescherming ( wel zonder vlaggetje helaas ) en rode kruizen boven de weg. En ondanks dat het altijd een risico is om op de snelweg te staan ben ik dus blij dat ik het wel durf want niet iedereen kan dat natuurlijk. En dan uiteindelijk toen we weer reden zei ik je hebt zeker geen foto gemaakt hoe ik daar op de vangrail sta. Waaruit blijkt dat bij ons onze eigen veiligheid en hulp bieden voor gaat op een unieke foto.

Spannend verhaal. Toch lijkt het erop dat een 12-jarige je account heeft overgenomen Big Grin
Antwoord }
(, 03:39 AM)ZoefZoef schreef:
(, 01:36 AM)Veloquest schreef: Vandaag was ik blij dat ik op het goeie moment op de goede plek was. Want ik en mijn oom reden op de snelweg en het was erg druk op de weg en toen kwamen we een auto met pech tegen op rijstrook 1 en het was een Poolse dame die geen Engels sprak. En ze was een beetje in paniek en heb via Google translate gezegd dat wij even blijven tot er hulp komt en dat we die inschakelen en dat het gratis is. Want ze vroeg wat het koste. En daarna heb ik staand op de vangrail het verkeer naar de andere rijbaan staan sturen. Want mijn oom was dat aan het doen maar die kan niet op de vangrail staan. En rijkswaterstaat was er erg snel en de takelwagen ook. En toen was voor ons de druk er ook af. Want dan staat er een opvallend voertuig ter bescherming ( wel zonder vlaggetje helaas ) en rode kruizen boven de weg. En ondanks dat het altijd een risico is om op de snelweg te staan ben ik dus blij dat ik het wel durf want niet iedereen kan dat natuurlijk. En dan uiteindelijk toen we weer reden zei ik je hebt zeker geen foto gemaakt hoe ik daar op de vangrail sta. Waaruit blijkt dat bij ons onze eigen veiligheid en hulp bieden voor gaat op een unieke foto.

Spannend verhaal. Toch lijkt het erop dat een 12-jarige je account heeft overgenomen Big Grin

Haha nee op die manier een verhaal schrijven houd mij jong.
Antwoord }
...als ik zo naar deze foto kijk, met mijn fiets waar ik die normaal parkeer, ben ik blij dat ik er niet stond toen de auto het nodig vond om daar te parkeren.

[Afbeelding: 20241001-153613.jpg]
Antwoord }
Ik ben blij, omdat ik vandaag 32km pijnvrij geroeid heb.

Op de Roeifiets naar de Fysio gereden. Daar nieuw huiswerk gekregen qua oefeningen.

Daarna een heerlijk rondje geroeid.

Het komt weer goed.
Wim -de roetsende

Thys 209 Rowingbike  -  Milan SL MK7  -  M5 CHR  -  M5 Minimal.Bike  -  M-SUB  -  VNR BT Freewheeler

Antwoord }
Ik vandaag geluk had met het weer. Ik mocht weer eens in Zwolle aan het werk, dus ben ik mooi met de ligger gegaan ( 35 km enkelen reis), vanmorgen mistrijden en vanmiddag mijn schaduw achterna.
gr. Fietsbennie   site

Antwoord }
Ik nog wat compensatie uren had staan en die gebruikt heb om vanmiddag een mooi tochtje te maken. Korte broek, t-shirt en gaan met die open ligger. Top.
rij zowel onderstuur als aero-stuur
Antwoord }
Bedankt door: Fietsbennie , Willeke_IGKT , Hoekie
(10 uren geleden)datakneder schreef: ...als ik zo naar deze foto kijk, met mijn fiets waar ik die normaal parkeer, ben ik blij dat ik er niet stond toen de auto het nodig vond om daar te parkeren.

[Afbeelding: 20241001-153613.jpg]

Is daar iemand met de auto door het hek en de ruit gereden? Cry
Lig: Challenge Taifun | Fix: OnOne | Vouw: Dahon Bullhead
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT
(19-Sep-2024, 02:43 PM)datakneder schreef: ...omdat ik een kwartier later van huis ben vertrokken... Dat verdient uitleg.

Ik kwam aanrijden bij de lokale supermarkt en zag om mijn parkeerplek een auto staan. Die was vanuit de weg door het hek het kleine taludje op en tegen de ruit van de supermarkt tot stilstand gekomen. Precies waar ik met mijn fiets zou hebben gestaan. Van de fiets zou niet veel overgebleven zijn en met mij erin zou ik al helemaal niet aan willen denken.

(4 uren geleden)PieterTrapt schreef:
(10 uren geleden)datakneder schreef: ...als ik zo naar deze foto kijk, met mijn fiets waar ik die normaal parkeer, ben ik blij dat ik er niet stond toen de auto het nodig vond om daar te parkeren.

[Afbeelding: 20241001-153613.jpg]

Is daar iemand met de auto door het hek en de ruit gereden? Cry

Volgens mij horen deze berichten bij elkaar, dus ja
Antwoord }
Bedankt door: Willeke_IGKT
(8 uren geleden)Wim -de roetsende schreef: Ik ben blij, omdat ik vandaag 32km pijnvrij geroeid heb.

Op de Roeifiets naar de Fysio gereden. Daar nieuw huiswerk gekregen qua oefeningen.

Daarna een heerlijk rondje geroeid.

Het komt weer goed.

Hoe is het ondertussen over het algemeen met de schouder? Lijkt toch wel allemaal de goede kant op te gaan?
Antwoord }
Bedankt door:


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 14 gast(en)
Welkom
Je moet jezelf aanmelden voor je een bericht kunt plaatsen.

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:





Nieuwe berichten
Vandaag ben ik blij omdat.....
Ik ben blij, omdat...bucovaina — 12:12 AM
Fietsen van Wim
Nu vraag ik me af of..._Peter — 11:46 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
...omdat ik een kw...Boyd Maduro — 10:00 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
...als ik zo naar ...PieterTrapt — 09:11 PM
Vandaag ben ik niet blij omdat.....
In de shop zag ik in...Hoekie — 08:55 PM
Vandaag ben ik niet blij omdat.....
Bedenk me nu dat ee...Willeke_IGKT — 08:33 PM
Vandaag ben ik niet blij omdat.....
Heb contact met Axel...Hoekie — 08:29 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
Ik nog wat compensat...Josligfiets — 08:16 PM
Medeliggers onderweg
Vandaag op een 90+ t...Josligfiets — 08:10 PM
Medeliggers onderweg
Net 3 medeliggers &q...365cycle — 07:31 PM
Vandaag ben ik niet blij omdat.....
Favero Assioma P...LigZeeuw — 07:04 PM
Vandaag ben ik blij omdat.....
Ik vandaag geluk had...Fietsbennie — 06:59 PM
Vandaag ben ik niet blij omdat.....
Niet blij dat m'...TimSch — 06:55 PM
Medeliggers onderweg
In de LOL-whatsappgr...Wim -de roetsende — 06:02 PM
Medeliggers onderweg
Als ik naar de R...Hardloper — 05:47 PM
Remlicht schakelaar
Zou zo’n gewicht se...Hardloper — 05:35 PM
Medeliggers onderweg
Als ik naar de Rot...365cycle — 04:58 PM