ligfietsers.nl

Volledige versie: Medeliggers onderweg
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik denk als een velomobiel met een kap of halve kap op rijd dat het dan minder uitnodigend is om te stoppen omdat je ook niet weet of iemand je bewust gezien heeft.

Ikzelf rijd altijd op een open ligger maar met mijn tijdrit helm ben je ook minder toegankelijk tot andere mensen.
In de keren dat ik stop voor een pauze zijn het vaak Belgische wielertoeristen die nieuwsgierig zijn als ik door de Vlaamse Ardennen rijd of langs de jaagpaden.
Ik probeer juist forumleden op te zoeken. Zo vaak kom ik ze niet in het wild tegen. Ik heb er inmiddels een paar gehad. Leuk om eens te keuvelen aan de keukentafel en een foto natuurlijk. Kan haast niet wachten tot de omstandigheden beter zijn om dit weer te gaan doen...
Met mede-liggers maak ik graag een praatje mee, we gaan toch dezelfde richting op, maar tegenliggers groet ik wel altijd, maar zal ik niet snel voor stoppen voor een praatje.
(17-Oct-2020, 09:28 AM)Wim -de roetsende schreef: [ -> ]
(16-Oct-2020, 01:03 PM)365cycle schreef: [ -> ]
(09-Oct-2020, 05:22 PM)Roepers schreef: [ -> ]Vandaag op de Stadweg in Stad (= Groningen) tussen de Oostersluis en het ecoduct een gele Quest met racekap. We hebben gegroet.
Vermoed dat dat deze meneer is: VeloQuest op Youtube

En ons nieuwste lid heet Veloquest  Smile 

Ook dezelfde?

Ja ik ben de zelfde! En heb dankzij Roepers hier een accountje aangemaakt Smile
(20-Oct-2020, 12:01 AM)Veloquest schreef: [ -> ]Ja ik ben de zelfde! En heb dankzij Roepers hier een accountje aangemaakt Smile

Welkom op dit forum.

Het wordt op prijs gesteld als je je hier zou willen voorstellen: https://ligfietsers.nl/forum-2.html

Ik wens je alvast veel lees- en vooral veel schrijfplezier.
Ik kwam vandaag een wit oranje Quest tegen op de Knardijk. We hebben elkaar gegroet.
Gister rond 14:30 uur op het viaduct over het hsl spoor bij station Lage Zwaluwe kwam me een oudere heer op een ligger tegemoet. Ik denk een model met een klein voorwiel. Was zelf op de trike en heb uiteraard hallo gezegd Smile Zo dichtbij huis kom ik ze zelden tegen!
Ik was anders twee jaar geleden nog in Moerdijk in een tocht vanuit Den Haag. Misschien zelfs in jouw straat, als je woont in de Havendijk en de Julianastraat.

Ik zag niemand naar mij zwaaien...
Dan ben je idd in de buurt geweest! Hetgeen niet zo moeilijk is in ons dorp...
(01-Nov-2020, 01:34 PM)ErikvanD schreef: [ -> ]Verwijderd n.a.v. je opmerking hieronder Wim!

Ik wil het toch even noemen: iedereen kan hier meelezen.

Ik denk dat het handiger is om adressen e.d. via een persoonlijk bericht te delen.
(01-Nov-2020, 09:31 AM)ErikvanD schreef: [ -> ]Gister rond 14:30 uur op het viaduct over het hsl spoor bij station Lage Zwaluwe kwam me een oudere heer op een ligger tegemoet. Ik denk een model met een klein voorwiel. Was zelf op de trike en heb uiteraard hallo gezegd Smile Zo dichtbij huis kom ik ze zelden tegen!

Dat zal ik geweest zijn, ik heb die dag en de dag ervoor mijn nieuwe, oude, net door mij overgenomen paarse greenmachine uitgelaten. Ik ben vanuit Haarlem naar Dorst gefietst, en de volgende dag via Breda naar Dordrecht. En dat beviel prima, op zo’n ligger. Dat wordt wel een blijvertje! En nu ik er zelf op fiets valt me pas op hoe weinig ligfietsers en trikes er eigenlijk zijn op de weg. De dag voor onze ontmoeting zag ik nog een trike, in gezelschap van een normale fiets, in de buurt van Zwammerdam volgens mij. En dat was het wel.
Goedemorgen Joor,

Welkom op dit forum. Ik zie dat dit jouw eerste bericht is.

Het zou leuk zijn als je jezelf gaat voorstellen op de volgende pagina: https://ligfietsers.nl/forum-2.html
Op die pagina kun je ook informatie vinden over de andere leden.

Alvast veel lees- en vooral veel schrijfplezier gewenst.
In een tocht van 106 kilometer door de Achterhoek zag ik op het fietspad langs de Oude IJssel tussen Keppel en Doetinchem een (groene?) driewieler.
Ik was op mijn gewone stadsfiets, maar zag op het fietspad langs het spoor tussen station Voorschoten en De Vink een heer op een blauwe ligfiets. Als ik moet gokken zou ik een Optima Hoge Baron zeggen.
Wij reden zaterdag 21 november over de Kanaaldijk West, ter hoogte van "IQ Pass" (Keulschevaart 20, 3621 MX Breukelen). Ik op mijn rode Fiero, u op een roeifiets.
Vanmiddag op de terugweg een hele mooie M5 in actie gezien. Doordat ik op de rijbaan reed en hij op het fietspad, kon ik het goed aanschouwen.
Was bij Nieuwdorp. Frankrijkweg - Google Maps.

Leek op deze. Als ik het me goed herinner met 2x spaakwielen en die mooie carbon tailbag.

[Afbeelding: M5-met-tailbag.jpg]
Vanmiddag rond 15 uur bij de stoplichten van ‘t Schouw, Joost Zaat, de dokter van Purmerend in zijn Orca. We hebben gegroet.
Vandaag rond 14:10 uur op de Steenweg bij Moerdijk spotte ik een hele oude rode M5 bereden door een grijze heer zonder helm. Ik zat zelf in de auto, op de terugweg van een ritje vakjes vullen in Zeeland op de single speed
Vandaag rond 10.30 uur, op de ventweg langs de E247 ter hoogte van Schardam en Oudendijk, voor de tweede keer Pé Koomen. We hebben even gesproken.

[Afbeelding: B7-D9-EABA-D112-4-F21-B1-CD-72378277-A220.jpg]
Vandaag, dinsdag 8 december om 12.45 uur, bij de stoplichten van Edam, een delta-trike. We hebben gegroet.
vandaag, vlak voor de aanvang van mijn dagelijkse ritje aangesproken door de bezorgster van het ochtendblad over mijn trike.
even met haar staan babbelen, ze bleek zelf in het bezit van een rode challenge huricane en een blauwe challenge furai.was geen lid van de vereniging en niet bekend met het forum, ze zou wel eens gaan kijken.
we hebben elkaar fietsplezier en goede feest dagen gewenst
Als zij Anja heet, dan heeft ze zich aangemeld.
wanneer je

anjalisingh235

bedoeld,zou ik even op haar website kijken 18+

is zeker niet mijn dagblad bezorgster

(19-Dec-2020, 09:08 PM)sjefke schreef: [ -> ]wanneer je

anjalisingh235

bedoeld,zou ik even op haar website kijken  18+

is zeker niet mijn dagblad bezorgster

deze mevrouw heeft nog een leuke collega

arpitachawla21
Dank Sjef.
Beide dames zijn gepurged.

Moeten we wel even in de gaten houden.
Ik bedoel. Als we zo'n nieuwe aanmelding zien even melden. Ik herinner mij dat Frank soms hele ranges van ip-adressen blokkeerde. Misschien moet ook nu gebeuren.
(19-Dec-2020, 10:08 PM)Roepers schreef: [ -> ]Ik bedoel. Als we zo'n nieuwe aanmelding zien even melden. Ik herinner mij dat Frank soms hele ranges van ip-adressen blokkeerde. Misschien moet ook nu  gebeuren.

een van de mindere taken van moderators en administrators

(19-Dec-2020, 10:25 PM)sjefke schreef: [ -> ]
(19-Dec-2020, 10:08 PM)Roepers schreef: [ -> ]Ik bedoel. Als we zo'n nieuwe aanmelding zien even melden. Ik herinner mij dat Frank soms hele ranges van ip-adressen blokkeerde. Misschien moet ook nu  gebeuren.

een van de mindere taken van moderators en administrators

er zitten nogalwat spaanstalige kijkers in het leden bestand

vaak met een technische website

zou eea even checken
Vandaag, dinsdag 22 december om even na 15.30 uur, langs de Purmerringvaart aan de voet van de Mandelabrug in Purmerend, een hoge ligger. Ik stak mijn hand op. Hij keek ietwat benauwd terug. Het fietspad is daar smal, we passeerden elkaar in tegengestelde richting, hij fietste de hucht op en er liep ook nog een voetganger....