ligfietsers.nl

Volledige versie: Medeliggers onderweg
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik kwam zojuist Frutsel tegen! Of eigenlijk ging ik 'm ophalen voor een rondje roeibaan. Gezellig stukkie getoerd, maar het wordt nu wel echt koud, haha. Morgen maar ff een dubbele broek aan Big Grin
ik vond het wel meevallen, maar ik had dan ook een DF aan.
Het wordt wel tijd voor een hoofdband, want mijn oren werden wel fris Smile
(15-Nov-2021, 11:57 PM)Frutsel schreef: [ -> ]ik vond het wel meevallen, maar ik had dan ook een DF aan.
Het wordt wel tijd voor een hoofdband, want mijn oren werden wel fris Smile
Ja, ik heb m'n knikkers maar weer even ontdooid onder de douche.  Big Grin
Vanochtend een leuke. Toevalligheid.

Ik stond (komende vanuit Goes) te wachten voor het stoplicht N664/N256 toen ik aan de andere kant een Quest vanaf rechts 'mijn route' op zag rijden.
Het stoplicht ging bijna tegelijkertijd op groen en ik kon mooi aansluiten.
We zijn een leuk stukje achter elkaar gereden tot onze wegen scheiden ter hoogte van rotonde N664/N665 Hij rechtdoor, ik rechtsaf richting Lewedorp.
Met een friendly horn hebben we elkaar gegroet.

[Afbeelding: N664.jpg]
(16-Nov-2021, 01:06 PM)Hoekie schreef: [ -> ]rotonde N664/N665
Daar fiets ik nu ook zo nu en dan eens Smile
Vanmiddag een witte DF/Alpha 7 gespot, tijdens shitweer, in Rijsenhout. Zat een sterke rijder in, want ik kon 'm niet bijhouden Big Grin 
Kende de weg duidelijk, want wisselde met flink tempo dwars door de groenstrook van weg naar fietspad en terug. Dan moet je wel weten waar de paaltjes staan en de grond stevig is zeg maar...

Al een paar keer geprobeerd, ik zet het er toch maar weer bij: Iemand van hier?
(08-Dec-2021, 12:03 AM)Hoekie schreef: [ -> ](Kapelle)
met een K?  Big Grin
(08-Dec-2021, 01:55 PM)365cycle schreef: [ -> ]
(08-Dec-2021, 12:03 AM)Hoekie schreef: [ -> ](Kapelle)
met een K?  Big Grin

Inderdaad, niet met een C, zoals die van de achterbuurt van Rotterdam Big Grin
Je weet wel, met een K, van onder andere Jan Peter Balkenende en Annie MG Schmidt
(08-Dec-2021, 06:55 PM)Hoekie schreef: [ -> ]Je weet wel, met een K, van onder andere Jan Peter Balkenende en Annie MG Schmidt
 ik verslikte me in m'n thee  Big Grin
(15-Nov-2021, 10:59 AM)365cycle schreef: [ -> ]- oranje DF langs de A12 tussen Zoetermeer en Nootdorp (die persoon ken ik niet, volgens mij wel al eerder gespot. Blonde man)
Vanochtend weer gespot op hetzelfde traject, niet door mezelf maar door een vriend die net naar Zoetermeer verhuisd is. Wie is het?! Big Grin
Ik zag er twee. De eerste was bij de brug over de Vliet in Voorburg. Het was zo'n bezorgligfiets van DHL. Denk dat deze betrokken was bij een aanrijding, want de fiets stond op de stoep naast een ambulance en meerdere politiewagens. De tweede was iets verderop, onder de brug van de A12 ten hoogte van Hofwijck, ook in Voorburg. Een heer op een tweewieler, denk een oude M5. Ik was op mijn stadsfietsje een rondje aan het doen.
(16-Dec-2021, 04:36 PM)Lopopodium schreef: [ -> ]De eerste was bij de brug over de Vliet in Voorburg. Het was zo'n bezorgligfiets van DHL. Denk dat deze betrokken was bij een aanrijding, want de fiets stond op de stoep naast een ambulance en meerdere politiewagens. 
Sad
Vanmiddag rond 15.45 uur aan de voet van de Mandelabrug in Purmerend een deltatrike. We hebben gegroet.
Gekneusde ribben zijn erg pijnlijk. Dat blijf je nog wel een maand of twee goed voelen met een spierverkramping bij elke diepe ademteug, niesbui of plotse beweging.
(16-Dec-2021, 11:47 PM)GertBr schreef: [ -> ]Vanmiddag rond 15.45 uur aan de voet van de Mandelabrug in Purmerend een deltatrike. We hebben gegroet.

Is dat die brug waar je schuin het water overgaat?
Gisteravond kwam ik bij Leidschendam langs het water (kanaal?) een open ligger tegen! Leek in een flits iets snels van M5 of Cruzbike, volgens mij matzwart en redelijk hoog wel. 
Ik zag het heel laat, want het was donker en ik was druk bezig met inhalen (niet op m'n fraaist, over het midden tussen de ligger en de andere fietser, maar het was breed genoeg en ik had eindelijk tempo).

Iemand van hier?
Vandaag voor het eerst  na mijn verhuizing naar Friesland een medeligger gezien. Het was op de Laekwerterwei bij Spannum. Een man op een tadpole trike samenfietsend met een vrouw op een rechtopfiets. Ik op mijn Sinner Demon 20/26 richting Spannum. We hebben gegroet.

Groet,

Marco
(17-Dec-2021, 07:29 PM)Fietsbennie schreef: [ -> ]
(16-Dec-2021, 11:47 PM)GertBr schreef: [ -> ]Vanmiddag rond 15.45 uur aan de voet van de Mandelabrug in Purmerend een deltatrike. We hebben gegroet.

Is dat die brug waar je schuin het water overgaat?

Deze heb ik gemist Doh De brug die jij bedoelt, is in het centrum van Purmerend en heet Melkweg brug. Dat zijn er eigenlijk 2 en beide gaan schuin over het water:

[Afbeelding: B305007-B-7-D68-4-FBB-A9-B5-4270-F1-C05-F46.jpg]

De Mandelabrug ligt aan de zuidkant van de stad:

[Afbeelding: F98290-FC-6-CA4-4-EC5-9640-8-D1448611-B14.jpg]

Hij vormt de verbinding tussen de wijk “Purmer-Zuid” en “groengebied Purmerland”/ het Ilperveld en staat haaks op het Noord-Hollands kanaal.
M’n ouders en m’n ukkie hebben zojuist een oranje velomobiel gespot tussen Lottum en Broekhuizen. Fietser ging vanaf de weg het fietspad op en volgens hun was het een vrouw. Iemand van hier? Smile
Ik ken er wel een in Broekhuizen maar die heeft een rode strada. En het is een man. ?

Ik ben gisteren een df rijder tegen gekomen toen ik onderweg naar Nijmegen was vanaf Baarn. Even mee gepraat. Hij zei dat hij adrie heet en ook hier op het forum actief is. Hij woonde daar in de buurt, was tussen Doorn en Wijk bij Duurstede.
(07-Jan-2022, 09:32 AM)Roef Veerman schreef: [ -> ]Ik ken er wel een in Broekhuizen maar die heeft een rode strada. En het is een man. ?
Het ging vrij snel allemaal zeiden ze, en m'n ouders zijn allebei brildragers dus ik acht het niet onwaarschijnlijk Big Grin
Vanmiddag om een uur of half twee kwam ik vrouw met een delta trike op de Slachte ter hoogte van boerderij Jornahuis. Ik meende dat het een Sinner Comfort was. Ik kon het niet goed zien door de laaghangende zon. Ik was op de Sinner Demon 20/26.  

Wat een heerlijk fietsweer trouwens. Super!

Groet,

Marco
Vanmiddag naar Oostvoorne (schoonfamilie helpen met netwerk en PC na verhuizing) Een snelle fietser tegengekomen. Een rood witte DF. Bij Ouddorp.
Ik heb gegroet, stond stil voor een plaspauze, maar door de race kap zag ik niet of ik terug gegroet werd.

[Afbeelding: DF-Ouddorp.jpg]

Edit: Net even de rijderslijst van InterCityBike erbij gepakt. Dat zal waarschijnlijk Willem Verhage uit Dirksland geweest zijn.
Tongue
(15-Jan-2022, 08:31 PM)Hoekie schreef: [ -> ]Een rood witte DF. Bij Ouddorp.

Edit: Net even de rijderslijst van InterCityBike erbij gepakt. Dat zal waarschijnlijk Willem geweest zijn.
Dat klopt Smile
Grappig, ik herkende het meteen zonder de plek ècht herkend te hebben: https://www.google.com/maps/@51.7986599,...312!8i6656. Had gelijk het gevoel: dat moet dáár zijn! En dat klopte...

Wat is er met het plaatsnaambord gebeurt?
(15-Jan-2022, 09:23 PM)Lopopodium schreef: [ -> ]Grappig, ik herkende het meteen zonder de plek ècht herkend te hebben: https://www.google.com/maps/@51.7986599,...312!8i6656. Had gelijk het gevoel: dat moet dáár zijn! En dat klopte...

Wat is er met het plaatsnaambord gebeurt?

Inderdaad thumb
Je bent blijkbaar een keer eerder in Ouddorp geweest?

Was mijn eerste keer hier langs. Anders ging ik zuidelijk van de Rijksweg. Of nog meer noordelijk. Je zou kunnen stellen dat dit de beste doorgaande route is omdat een local deze ook neemt. Ouddorp heeft helaas geen doorgaande route om Ouddorp heen.

Dat van het plaatsnaambord was me niet eens opgevallen. Goed gevonden. Geen idee wat er gebeurt is.