ligfietsers.nl

Volledige versie: Medeliggers onderweg
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Gisteren rond 15:45 een velomobiel (wss Quest) met blauw en witte kleurstelling langs zien komen bij de watertap van Amsterdam Centraal. Ik stond naast m'n rode Fiero.
(28-Jul-2022, 07:39 PM)365cycle schreef: [ -> ]Zag vandaag een heer die op een tadpole trike de helling op ging bij Ernst aan de Moesel, maar die zal hier vermoedelijk niet zitten Big Grin ik was alweer niet op de ligger dus niet gegroet.
Ook op vakantie in Dld, aan de Moezel? Mooi! Er naar toe gefietst? En fiets je ook weer terug dan?

Groet,
Marco
(09-Jul-2022, 11:27 PM)SpeeBee schreef: [ -> ]Dapper dapper dapper
Op 8 Julien witte velomobiel met aanhanger ten noorden van diamond beach. Het is een enorme prestatie om hier in dit winderige land, gravelwegen een toer te maken met je velomobiel. 
Overigens alle fietsers hebben moed,
Doorzettingsvermogen en een ijzeren wil. 
De beloning: uitzonderlijk mooie uitzichten op maanlandschappen, woeste lege vlaktes en tijd voor je zelf.

Ik las net dat SpeeBee inmiddels een 1200 Watt 'fiets' heeft......dat zet deze tekst in een heel ander perspectief.
(28-Jul-2022, 07:58 PM)ZoefZoef schreef: [ -> ]Koen/Koendert. Gok jaar of 20.
Honden zijn leuk  trouwens . Misschien wel leuker dan ligfietsen.


Dankjewel. Ik ken hem inderdaad.

Speciaal voor jou een blogbericht speciaal gewijd aan onze honden.
Al ben ik meer van de katten, toch maar even gechecked Smile

Als het criterium voor 'verzamelen van ligfietsen' is dat het meer moeten zijn dan het aantal huisdieren dat je hebt (in mijn geval katten), verzamel ik geen ligfietsen Big Grin
(29-Jul-2022, 05:02 PM)Wim -de roetsende schreef: [ -> ]
(28-Jul-2022, 07:58 PM)ZoefZoef schreef: [ -> ]Koen/Koendert. Gok jaar of 20.
Honden zijn leuk  trouwens . Misschien wel leuker dan ligfietsen.


Dankjewel. Ik ken hem inderdaad.

Speciaal voor jou een blogbericht speciaal gewijd aan onze honden.
En die ga ik dus zo even lezen Wink
Zojuist even ten zuiden van Akkrum een man en een vrouw, beiden op een tadpole trike. Ik was onderweg op mijn 16/20 Sinner Demon (Mini) van Hardenberg naar Achlum (eigenlijk nog steeds).

Groet,

Marco
Vanochtend tegen half 11 eerst een poosje gesproken met een tegemoet komende van Raam-delta-rijder. Dat was bij Odoorn, net ten westen van t tunneltje onderdoor de N34.
Een kilometer verderop, aan de oostkant van datzelfde tunneltje, heb ik een eveneens tegemoet komende heer (+-40) op een bovenstuur2wielligger gegroet.
Iemand vertelde mij dat er de laatste tijd meerdere liggers in de buurt gezien worden. Kennelijk zijn die hier op vakantie.
Zag zondag vanaf het viaduct RowingBike.com op de snelweg… gelukkig een sticker geplakt op een witte Mercedes W124 in ambulance uitvoering Big Grin
Derk zelf vermoed ik?
(01-Aug-2022, 04:55 PM)365cycle schreef: [ -> ]Zag zondag vanaf het viaduct RowingBike.com op de snelweg… gelukkig een sticker geplakt op een witte Mercedes W124 in ambulance uitvoering Big Grin
Derk zelf vermoed ik?

Klopt, dat is Derk.
Zelfs in zijn “surf-tijd” reed hij al in een oude ambulance…
(01-Aug-2022, 10:32 PM)GertBr schreef: [ -> ]Zelfs in zijn “surf-tijd” reed hij al in een oude ambulance…
Haha nice. Op zich ook wel logisch. Meestal mag er geen aanhanger achter, maar verder zijn die dingen vaak spotgoedkoop en echt enorm, ontzettend handig wanneer je dingen met ligfietsen doet en/of wil slapen in je auto. M'n oom heeft een tijd met de Scandinavische versie rondgereden.
Een paar weken geleden zag ik de Rowing Bike ambulance in de wijk (Goese Polder) van je vriendin rijden.

Van de week zeer regelmatig een rode ligger tegen (achterop) gekomen. Die is lekker aan het fietsen; zo vaak ben ik 'm in zo'n korte tijd niet tegen gekomen.
Rond 11:30 zag ik in Gieten, een heer en dame, beide op een tadpole trike
In een tocht van 143 kilometer van Den Haag naar Amsterdam en weer terug zag ik er vandaag eentje; een roeifietser nog wel. Het was vlakbij veerpont Ome Piet, bij de Nieuwe Meer op de Nieuwemeerdijk.
(07-Aug-2022, 10:14 PM)Lopopodium schreef: [ -> ]In een tocht van ...

Was het jw nig gelukt om naar Zeeland te fietsen?
Was nog mooi en druk?
(07-Aug-2022, 10:58 PM)Fietsbennie schreef: [ -> ]
(07-Aug-2022, 10:14 PM)Lopopodium schreef: [ -> ]In een tocht van ...

Was het jw nig gelukt om naar Zeeland te fietsen?
Was nog mooi en druk?

Ah, nee. Toen ik vroeg op de ochtend op buienradar keek zag ik een grote wolk met regen precies bij Zuid-Holland en Zeeland boven zee hangen, met een beweegrichting naar het oosten. Zie: https://www.buienradar.nl/nederland/neer...2208051000. Achteraf had het gekund, want de regen verdween op het moment dat het over land kwam. Maar toen ik dat doorhad en er vertrouwen in had dat het over land wel droog zou blijven, was het al 12:00 uur geweest. En dat is wat laat om dan nog in alle kalmte richting Zeeland te fietsen en bij een treinstation te komen voordat het donker is. Volgende week wellicht, als het niet zo warm is. Waarschijnlijk nog iets later, gezien de voorspellingen. Ik ga ook geen acht uur in dertig graden fietsen...

Ben toen maar richting Schiphol en weer terug gefietst. En vandaag dus weer die richting op.
Vandaag gespot rond 18:30 aan de Hoogstraat in Weesp: Een dame in een gele Quest
Ik zelf niet, werk thuis vandaag. Maar groetjes terug Wim! Big Grin
(09-Aug-2022, 01:45 PM)365cycle schreef: [ -> ]Ik zelf niet, werk thuis vandaag. Maar groetjes terug Wim! Big Grin

Ja, kwam ik toch zomaar DE Arend-Jan tegen bij ICB in Dronten.

Leuk gesprek gehad. Uiteraard over de Milan, de Bülk en allerlei andere vm-en.


Mijn Milan remde een tikje 'vierkant' oftewel 'happend'. Is nu opgelost. En verder nog een paar kleine dingetjes. En ik heb er nu Urban's onder liggen. 

Weet iemand de Fietscomputerinstelling? Omtrek van de band?Ik was samen met Johan die zelfs de A9 aan de kleine kant vond. Tenminste qua zithouding. 
De buitenkant vond hij gigantisch. Hij rijdt zelf in een QV.
Ik ben een paar dagen geleden David Hembrow op afspraak tegengekomen met zijn velomobiel om wat fietsonderdelen in ontvangst te nemen.
Onderweg is een groot woord, maar kwam deze tegen op Google Maps: https://www.google.com/maps/@52.1957461,...312!8i6656. September 2010, wie hier weet nog dat 'ie in Oegstgeest fietste?
(12-Aug-2022, 02:42 PM)Lopopodium schreef: [ -> ]Onderweg is een groot woord, maar kwam deze tegen op Google Maps: https://www.google.com/maps/@52.1957461,...312!8i6656. September 2010, wie hier weet nog dat 'ie in Oegstgeest fietste?
Prima incognito Big Grin 
https://www.google.com/maps/@52.1957311,...312!8i6656

Wel een liefhebber van Moonspell zo te zien Big Grin
Bij Wesseling langs de Rijn kwam ik Frank uit Zwitserland tegen. Hij was bezig met een fietsvakantie vanuit Zwitserland naar Nederland.

[Afbeelding: DSCN1107.jpg]
Hoop vakantiegangers momenteel. Een mede-Rotte Rijder kwam deze week een Duitser tegen die bij de Oostenrijkse grens woont, met een Quest Smile
(13-Aug-2022, 10:26 PM)Fietsbennie schreef: [ -> ]Bij Wesseling langs de Rijn kwam ik Frank uit Zwitserland tegen. Hij was bezig met een fietsvakantie vanuit Zwitserland naar Nederland.

https://i.postimg.cc/FFT5Mptf/DSCN1107.jpg
Nu weet ik dat ik het makkelijk warm heb maar damn..