ligfietsers.nl

Volledige versie: Medeliggers onderweg
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Vanmiddag rond 15.45 uur aan de voet van de Mandelabrug in Purmerend een deltatrike. We hebben gegroet.
(16-Dec-2021, 09:13 PM)Hoekie schreef: [ -> ]Geen interesse. Mijn QuattroVelo geeft al genoeg licht.

Maarreh, hoe is het nou Anton?
En lukt het een foto te plaatsen van waar de aanrijding gebeurd is?

t gaat niet zo heel best. mijn gekneusde ribben zijn erg pijnlijk.
ik lig er volledig uit, kan niks en neem om de 2 uur pijnstilling.
Gekneusde ribben zijn erg pijnlijk. Dat blijf je nog wel een maand of twee goed voelen met een spierverkramping bij elke diepe ademteug, niesbui of plotse beweging.
(16-Dec-2021, 11:47 PM)GertBr schreef: [ -> ]Vanmiddag rond 15.45 uur aan de voet van de Mandelabrug in Purmerend een deltatrike. We hebben gegroet.

Is dat die brug waar je schuin het water overgaat?
Gisteravond kwam ik bij Leidschendam langs het water (kanaal?) een open ligger tegen! Leek in een flits iets snels van M5 of Cruzbike, volgens mij matzwart en redelijk hoog wel. 
Ik zag het heel laat, want het was donker en ik was druk bezig met inhalen (niet op m'n fraaist, over het midden tussen de ligger en de andere fietser, maar het was breed genoeg en ik had eindelijk tempo).

Iemand van hier?
Vandaag voor het eerst  na mijn verhuizing naar Friesland een medeligger gezien. Het was op de Laekwerterwei bij Spannum. Een man op een tadpole trike samenfietsend met een vrouw op een rechtopfiets. Ik op mijn Sinner Demon 20/26 richting Spannum. We hebben gegroet.

Groet,

Marco
(17-Dec-2021, 07:29 PM)Fietsbennie schreef: [ -> ]
(16-Dec-2021, 11:47 PM)GertBr schreef: [ -> ]Vanmiddag rond 15.45 uur aan de voet van de Mandelabrug in Purmerend een deltatrike. We hebben gegroet.

Is dat die brug waar je schuin het water overgaat?

Deze heb ik gemist Doh De brug die jij bedoelt, is in het centrum van Purmerend en heet Melkweg brug. Dat zijn er eigenlijk 2 en beide gaan schuin over het water:

[Afbeelding: B305007-B-7-D68-4-FBB-A9-B5-4270-F1-C05-F46.jpg]

De Mandelabrug ligt aan de zuidkant van de stad:

[Afbeelding: F98290-FC-6-CA4-4-EC5-9640-8-D1448611-B14.jpg]

Hij vormt de verbinding tussen de wijk “Purmer-Zuid” en “groengebied Purmerland”/ het Ilperveld en staat haaks op het Noord-Hollands kanaal.
M’n ouders en m’n ukkie hebben zojuist een oranje velomobiel gespot tussen Lottum en Broekhuizen. Fietser ging vanaf de weg het fietspad op en volgens hun was het een vrouw. Iemand van hier? Smile
Ik ken er wel een in Broekhuizen maar die heeft een rode strada. En het is een man. ?

Ik ben gisteren een df rijder tegen gekomen toen ik onderweg naar Nijmegen was vanaf Baarn. Even mee gepraat. Hij zei dat hij adrie heet en ook hier op het forum actief is. Hij woonde daar in de buurt, was tussen Doorn en Wijk bij Duurstede.
(07-Jan-2022, 09:32 AM)Roef Veerman schreef: [ -> ]Ik ken er wel een in Broekhuizen maar die heeft een rode strada. En het is een man. ?
Het ging vrij snel allemaal zeiden ze, en m'n ouders zijn allebei brildragers dus ik acht het niet onwaarschijnlijk Big Grin
Vanmiddag om een uur of half twee kwam ik vrouw met een delta trike op de Slachte ter hoogte van boerderij Jornahuis. Ik meende dat het een Sinner Comfort was. Ik kon het niet goed zien door de laaghangende zon. Ik was op de Sinner Demon 20/26.  

Wat een heerlijk fietsweer trouwens. Super!

Groet,

Marco
Vanmiddag naar Oostvoorne (schoonfamilie helpen met netwerk en PC na verhuizing) Een snelle fietser tegengekomen. Een rood witte DF. Bij Ouddorp.
Ik heb gegroet, stond stil voor een plaspauze, maar door de race kap zag ik niet of ik terug gegroet werd.

[Afbeelding: DF-Ouddorp.jpg]

Edit: Net even de rijderslijst van InterCityBike erbij gepakt. Dat zal waarschijnlijk Willem Verhage uit Dirksland geweest zijn.
Tongue
(15-Jan-2022, 08:31 PM)Hoekie schreef: [ -> ]Een rood witte DF. Bij Ouddorp.

Edit: Net even de rijderslijst van InterCityBike erbij gepakt. Dat zal waarschijnlijk Willem geweest zijn.
Dat klopt Smile
Grappig, ik herkende het meteen zonder de plek ècht herkend te hebben: https://www.google.com/maps/@51.7986599,...312!8i6656. Had gelijk het gevoel: dat moet dáár zijn! En dat klopte...

Wat is er met het plaatsnaambord gebeurt?
(15-Jan-2022, 09:23 PM)Lopopodium schreef: [ -> ]Grappig, ik herkende het meteen zonder de plek ècht herkend te hebben: https://www.google.com/maps/@51.7986599,...312!8i6656. Had gelijk het gevoel: dat moet dáár zijn! En dat klopte...

Wat is er met het plaatsnaambord gebeurt?

Inderdaad thumb
Je bent blijkbaar een keer eerder in Ouddorp geweest?

Was mijn eerste keer hier langs. Anders ging ik zuidelijk van de Rijksweg. Of nog meer noordelijk. Je zou kunnen stellen dat dit de beste doorgaande route is omdat een local deze ook neemt. Ouddorp heeft helaas geen doorgaande route om Ouddorp heen.

Dat van het plaatsnaambord was me niet eens opgevallen. Goed gevonden. Geen idee wat er gebeurt is.
Vanmiddag (18-1-2022) tussen 13:30 en 14:00 uur bij station Harlingen zag ik een gele Quest. Er stond een nummer op. Als ik het mij goed herinner 37. Ik reed op het fietspad aan de overkant van de weg. Ik deed een poging om te groeten maar werd niet waargenomen, vermoed ik.

Groet,

Marco
Vandaag twee medeliggers, een rode Mango op de Kleine Houtweg in Heemskerk, en een witte Quest met zwarte reflectie strepen op Hollands op z'n Smalst, Velsen Noord.

Met beide rijders een groet uitgewissseld.
(18-Jan-2022, 04:17 PM)Roepers schreef: [ -> ]Vanmiddag (18-1-2022) tussen 13:30 en 14:00 uur bij station Harlingen zag ik een gele Quest. Er stond een nummer op. Als ik het mij goed herinner 37. Ik reed op het fietspad aan de overkant van de weg. Ik deed een poging om te groeten maar werd niet waargenomen, vermoed ik.


Vandaag zag ik deze Quest met 37 er op weer om een een uur of 4 in de middag. Ook nu bij Harlingen. Bij de Koningsbrug. Ik reed naar beneden richting het aquaduct over de N31 (gaat met een grote slinger) De Quest kwam daar net vandaan en was bezig met de beklimming.  Ik heb gegroet.


Groet,

Marco
Vanochtend om ~9:00, een witte Quest XS van de Rotte Rijders langs de A12 thv Lansingerland.
Ik moest zelf met de auto (trouwens weer erg irritant ... file Doh  ). Bekende natuurlijk, maar toch het vermelden waard. Er reed een zwoegende wielrenner een stukje achter 'm, haha Big Grin
Vandaag om 13:00 werd ik ingehaald door een Van Raam op de Botter in Lelystad.
Vandaag kwam ik in de Eempolder bij Hoogland West een tegenligger tegen, ik dacht op een M5 26/20 blueglide of Speedliner?
[Afbeelding: IMG-20220128-153659.jpg]
Volgens mij een Blue Glide. Ik weet dat PietV een Blue Glide heeft en ook niet zover weg woont.

Groet,

Marco
Nou ken ik PietV niet maar die zou denk ik vast wel gestopt zijn om een praatje te maken.
Deze ligger was ook iets jonger dan dat ik PietV inschat.
Ik ben niet degene op de foto. Ik rij ook niet zo vaak door de Eempolder. Wel door de Polder Arkermheem, via Spakenburg en Eembrugge richting Baarn. Vaak door de Stille Kern van Zeewolde en de Ecologische verbindingszone Oostvaarderswold en omstreken of een rondje Randmeren om het Nuldernauw en het Wolderwijd. Of Biddinghuizen en Dronten.
Vandaag vlak bij huis, Churchillsingel in Vlaardingen, ingehaald door een DF (volgens mij) met opdruk van Saltwater Engineering. Oranje bovenkant, witte zijkanten en blauwe letters. Ik was een wandeling aan het maken met het gezin.
..op een zondagsrit bij Oranjeplaat een M-Racer? en iets verder een wit gele DF, Van KeesJoosse?
Toevallig waren we überhaupt de enige fietsers van Arnemuiden tot Wolphaartsdijk (Muidenweg)
Heerlijk thumb

(Helaas werd het bij Goes weer drukker..)